Vis studentum.no som: Mobil

Sanger heltid

Kulturama
Sammendrag
Heltid
2-4 semester
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Oppstart: 24.08.2020 - Stockholm
Søknadsfrist: 15. mars

Sanger heltid

sangutdanning i stockholm på kulturama

Sangutdanning på heltid

På Kulturamas sangutdanning får du mulighet til å utvikle deg som sanger, samt fordype kunnskapene dine innen jazz-, rock- & soul-repertoaret. 

Utdanningen inngår i den 2-årige utdanningen Artist, musiker og musikkprodusent.

Stemmeteknikk og sceneframstilling

På sangutdanningen utvikles du både som artist og sanger, blant annet gjennom å arbeide med interpretation, vokalensemble og sceneframstilling. Stemmeteknikk inngår i studieplanen, men vi anbefaler at du også arbeider med egen sangpedagog utenfor skolen.

Utdanningen er også forberedende for musikkhøgskole/høyere utdanning, ettersom du får undervisning i både musikkteori og brukspiano. En stor del av utdanningen tar utgangspunkt i gruppens dynamikk og arbeid sammen, men du undervises også i din individuelle utvikling.

I løpet av utdanningen vil vi skape ulike typer produksjoner, der klassen har eget produksjonsansvar, fra mindre konserter til mer kompliserte produksjoner.

Fordypning

Ved slutten av 1. året gjør du et aktivt valg på om du vil ta hele utdanningen gjennom å fortsette på år 2. På år 2 får du mer inngående undervisning i det å arbeide på et mer avansert nivå.

Også det 2. studieåret arrangeres det flere konserter på Kulturamas scener og på andre scener i Stockholm. Hver høst synger Sang år 2 på jazzklubben Fashing akkompagnert av Opus Big Band.

Studieplanen innholder også emnet bransjekunnskap, der du får treffe yrkesvirksomme musikere, ansatte i plateselskap og bookings- og managementfirmaer.

Du som allerede besitter avanserte forkunnskaper og vil gå videre til en yrkesutdanning som gir dypere kunnskaper, kan søke deg direkte til Sang år 2.

I løpet av årene har mange nå kjente artister studert på Kulturamas Sanglinje, eksempelvis Charlotte Perrelli, Helen Sjöholm, Anna Christoffersson og Gabriel Forss. Mange har også studert videre etter Kulturama, og er nå ettertraktede sangpedagoger. Etter utdanningen er du godt rustet til å som sanger/artist delta på autidions eller søke deg videre til Musikkhøgskoler/høyere utdanning innen musikk.

Opptakskrav/Søknad

Videregående skole eller tilsvarende, alternativt noe yrkeserfaring.

Allmenn musikalsk bakgrunn og sangerfaring (sjangeren Jazz/Rock/Soul), eventuelt fra musikkgymnas eller offentlig musikkskole. Du bør ha tatt sangleksjoner og/eller ha sunget i band eller ha tilsvarende erfaring.

Studiefakta, Tittel m.m

Du blir tatt opp til en 1-årig yrkesrettet utdanning, men har mulighet til å gå videre på år 2.

Kostnader

46 900 SEK per semester

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Sanger heltid.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kulturama

kulturama

Kulturama – Ta steget mot din kreative framtid

Er du interessert i teater, musikk, dans, foto eller film? Kulturama er Nordens største senter for estetiske utdanninger og kurs. Skolen har 40 års erfaring med utdanning innen samtlige estetiske retninger. 

Utdanningene innen Dans, Musikal og Teater er et springbrett til høyskoler og gir muligheten til å utøve et yrke som du virkelig brenner for. Film- og Fotoutdanningene, samt utdanningene innen Sang, Musikk og Musikkproduksjon, tar deg ofte direkte ut i yrkeslivet.

Om du ser på operaens store scener rundt om i verden, vil du finne flere av Kulturamas tidligere studenter som ledende stjerner. På Kulturamas operautdanning velger du det uttrykket som best passer deg.

Spesialist på estetiske utdannelser

Kulturama er spesialist på estetiske utdannelser og tilbyr en rekke utdannelser innen:

  • Dans, Teater, Musikal
  • Foto, Film
  • Klassisk sang, Opera
  • Sang, Låtskriving
  • Musikk, Musikkproduksjon

Finn din styrke som artist

Kulturamas mål er at du skal vokse og blomstre til den artisten du har forutsetninger og mulighet til å bli. Dette ved å utvikle det personlige uttrykket ditt, gi deg høye tekniske ferdigheter, samt gi deg en solid teoretisk bakgrunn. Du vil finne dine styrker som artist, og du vil få verktøy og nettverk for fremtiden. Kulturama virkeliggjør drømmen din!

Fulltidsutdannelse med rett til lån og stipend

Alle utdannelsene står under statlig tilsyn og du har rett til lån og stipend. Studiene løper fra ett til to år og er bindende for ett år om gangen.

Vis alle utdanninger fra Kulturama

Kontaktinformasjon til Kulturama

Kulturama

Virkesvägen 21, Box 191 93
104 32 Stockholm

Tlf: +46-(0)10-157 61 00
www.kulturama.se

Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Sanger heltid:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!