Vis studentum.no som: Mobil

Innovasjon og forretningsutvikling

Høyskolen Kristiania
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Høst
Ja
Bergen, Oslo
Startdatoer
Bergen
Høst 
Oslo
Høst  

Innovasjon og forretningsutvikling

innovasjon og forretningsutvikling

Bachelor i innovasjon og forretningsutvikling

Vil du skape morgendagens løsninger? Dette studiet er for deg som vil utvikle innovative idéer og skape verdi for mennesker, virksomheter og samfunn.

Vil du bidra til å skape historie? Med en bachelor i innovasjon og forretningsutvikling får du kunnskapen du trenger for å skape morgendagens løsninger, tjenester og produkter. Du lærer hvordan en idé blir til innovasjon, ved hjelp av ulike teorier, teknikker og metoder.

Innovasjon er hjørnesteinen i en bærekraftig økonomisk vekst og velstand. De virksomhetene som setter innovasjon i sentrum av sin virksomhet, som bygger en innovasjonskultur fra bunn til topp, fremstår helt klart som de mest betydningsfulle i vår tid.

For å bygge en innovativ kultur trengs mennesker med bred kunnskap og relevante ferdigheter. Innovative mennesker kobler sammen nye løsninger for å løse morgendagens komplekse utfordringer, problemer og å utnytte mulighetsrom i markedet.

Hva lærer du?

Bachelor i innovasjon og forretningsutvikling er skreddersydd for deg som ønsker å jobbe med å formulere, utvikle og kommersialisere innovative idéer. Gjennom nysgjerrighet, empati, lidenskap og driftighet vil du lære å finne en idé, utvikle og teste den. For så å implementere og argumentere for et ferdig produkt eller løsning innenfor rammene av en organisasjon.

For kontakt eller mer informasjon om Innovasjon og forretningsutvikling, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

For å kunne søke på studiet må du ha ett av punktene nedenfor:

 • Generell studiekompetanse
 • Generell studiekompetanse etter fagopplæring med fag/svennebrev eller yrkespraksis og utdanning etter 23/5-regelen
 • Realkompetanse

Studiefakta, Tittel m.m

Med base i sentrale økonomisk-administrative fag og spesialisering mot innovasjonsfag får du en solid faglige tyngde. Du vil blant annet innom:

 • Markedsføring og forbrukeratferd
 • Innovasjonsstrategi
 • Bedriftsøkonomi og samfunnsøkonomi
 • Design Thinking og Co-creation
 • Organisasjon og ledelse
 • Kreativ problemløsning
 • Statistikk og analyse
 • Metoder og teknikker for å realisere idéer

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Innovasjon og forretningsutvikling.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania  |  En framtidsrettet høyskole

Høyskolen Kristiania ble grunnlagt i 1914 og er i dag en av Norges eldste private institusjoner innen høyere utdanning. Stiftelsen Høyskolen Kristiania eier Westerdals Oslo ACT og har mer enn 10.000 studenter fordelt på campuser i Oslo, Bergen og på nett. Vi er en akkreditert høyskole med solid økonomi, hvorav alt overskudd går tilbake til høyskolen og blir investert til det beste for studentene. 

Høyskolen Kristiania er en fremtidsrettet høyskole, og fokuserer særlig på yrkesrelevant kunnskap og kompetanse i studieprogrammer og forskning. Vi jobber systematisk med å skape en positiv utvikling av samfunnet gjennom sterke fagmiljøer og forskningssamarbeid med arbeidslivet. Som student på Høyskolen Kristiania møter du praktisk orienterte og relevante studieprogrammer som forbereder deg på livet etter endt studie.

Organisasjonens faglige virksomhet er delt inn i fire institutter og en avdeling for fagskolestudier.

Høyskolen Kristiania tilbyr studier innen:

 • Helse og helsevitenskap 
 • Kommunikasjon, ledelse og markedsføring
 • Kunst, design og media
 • Økonomi, innovasjon og teknologi

Westerdals tilbyr studier innen:

 • Design og kommunikasjon 
 • Film og medier 
 • Musikk og scene

De ulike studiene tilbys som årsenheter, fagskolestudier, bachelorstudier, masterstudier, nettstudier og videre-/etterutdanning.

  Høyskolen Kristiania Oslo

  Høyskolen Kristiania Oslo har fire campuser, hvor alle har en sentral beliggenhet i sentrum. Der jobber det engasjerte fagpersoner som gir deg tyngden du trenger til å kunne ta steget ut i arbeidslivet med god selvtillit. Campusene har auditorier og klasserom av ulike størrelser, i tillegg til moderne fasiliteter som kantiner, bibliotek, verksteder, og studentpub. Vi har også spesialrom for helsestudentene, øvingsrom for musikkstudentene, labber for de kreative studentene og andre tilrettelagte rom som møter dine behov. 

  En av de største fordelene med å studere midt i hovedstaden, er at alt ligger et steinkast unna. I tillegg instituttets moderne og sentrale lokaler, får du oppleve Oslos rike kultur, uteliv, friluftsliv og andre spennende aktiviteter. Oslo tilbyr et stort utvalg butikker, spisesteder, puber og underholdningstilbud, samtidig har du en lett tilgang på strender, parker og skog.

  Høyskolen Kristiania Bergen

  Bergen skiller seg ut fra andre studentbyer med sitt sentrumsnære studentmiljø. Norges nest største by er urban, men har likevel klart å bevare småbysjarmen. Her finner du flere av Norges beste festivaler, et rikt studentliv, samt kort vei til natur og friluftsliv. Bergen har noe for alle, uansett hva du er interessert i.

  Den korte veien til utlandet har gjort Bergen til et knutepunkt for teknologi, kunnskap, næringsliv, natur og kultur. Bergens campuser er topp moderne, med mange klasserom, grupperom, datasaler og ulike typer studioer.

  Høyskolen har i mange år jobbet målrettet med å opparbeide tette relasjoner til næringslivet. Vi tilbyr flere praksismuligheter i bedrifter som passer ditt studieområde, i tillegg til flere utvekslingmuligheter. Flere av våre studenter har gjennom disse tilbudene fått jobb lenge før endt studie.

  Nettstudier

  Ønsker du en fleksibel og selvstyrt studiemetode? Høyskolen Kristiania tilbyr utdanning med høy kvalitet, uavhengig av din livssituasjon eller hvor du befinner deg. Utdanningen er like mye verdt som om du hadde studert på campus, og du får en utdanning med høy kvalitet og dyktige forelesere. Som nettstudent blir du tildelt en faglig veileder som hjelper deg gjennom studiet, og du får muligheten til å kombinere utdanning, familieliv, reise, jobb og/eller andre forpliktelser.

  Høyskolen Kristiania

  Vis alle utdanninger fra Høyskolen Kristiania

  Kontaktinformasjon til Høyskolen Kristiania

  Høyskolen Kristiania

  Kirkegata 24
  0107 Oslo


  Studiested

  Vil du vite mer?

  Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Innovasjon og forretningsutvikling:

  Motta nyhetsbrev om utdanning
  OMTALER

  Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!