FDVU-ingeniør

Fagskolen Innlandet
Sammendrag
Fagskole
Gjøvik
2 år
Deltid
Kontakt skolen
Nettbasert med samlinger

FDVU-ingeniør

FDVU-ingeniør

Forvaltning, drift og vedlikehold av større bygg og eiendommer krever stadig høyere kompetanse. Dette er en nett- og samlingsbasert FDV-utdanning som går over to år. Studiet bygger på FDV-studiet FTB55N (FDV-tekniker, 60 studiepoeng over to år). Studiet gir tittelen fagskole­ingeniør FDVU, og kvalifiserer til ledende stillinger.

Om studiet

Dette studiet gir kompetanse for teknisk drift og vedlikehold av større bygg, samt fokus på ledelse, administrasjon og forvaltning. Studiet gjør deg kvalifisert til å lede forvaltning, teknisk drift, vedlikehold og utvikling av større bygg og eiendommer.

Dette studiet er andre halvdel – og bygger videre påFTB55N (FDVU-tekniker).  Det gir deg ingeniørkompetanse for teknisk drift og vedlikehold av større bygg.

Oppbygging og arbeidsformer

Studiet er bygget opp i to trinn som hver tilsvarer ett års heltids studium, 60 studiepoeng hver, til sammen 120 studiepoeng. Studiet er nett- og samlingsbasert, og hvert trinn tar derfor to år. 

Emner i første trinn:

 • Kommunikasjon og ledelse
 • Administrativ FDV
 • Energi og miljø i bygg
 • Byggeteknikk og utvendig anlegg
 • Tekniske installasjoner i bygg

Emner i andre trinn:

 • Bedriftsledelse
 • Kommunikasjon, rapportering
 • Eiendomsdrift
 • Utvikling og forvaltning av eiendommer
 • Byggesaken
 • Hovedprosjekt
For kontakt eller mer informasjon om FDVU-ingeniør, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Som FDV ingeniør (fire år nettstudium, 120 studiepoeng) kan du ivareta og lede forvaltning, teknisk drift, ved­like­hold og utvikling av større bygg og eiendommer.

Opptakskrav/Søknad

Fullført og bestått FDV-tekniker (FTB55N).

Hvorfor velge Fagskolen Innlandet?

Tett på arbeidslivet

Nettbasert med 

samlinger på plass

Behov på arbeidsmarkedet

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen FDVU-ingeniør.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Fagskolen Innlandet

Fagskolen Innlandet

Svært mange norske bedrifter trenger økt kompetanse innen en rekke ulike yrkesfag. Aldri har det vært en så stor etterspørsel etter fagskoleutdannede. Det er her Fagskolen Innlandet kommer inn. Vi tilbyr høyere yrkesfaglige utdanninger for å dekke det etterspurte kompetansebehovet!

Fagskolen Innlandet er den av fagskolene på Østlandet som har det største studietilbudet, med studier innen alle fagretninger og i alle varianter!

Utdanningstilbud

Fagskolen Innlandet tilbyr utdanninger innen bygg og anlegg, elektro, helse- og oppvekstfag, datateknikk, landbruksfag, teknikk og industriell produksjon og økonomi og ledelse. Lenger ned finner du våre utdanningstilbud. 

Våre utdanninger tilbys både som heltid- og deltidsstudier, i tillegg til nettbaserte utdanninger med samlinger. Alt for at du skal kunne tilpasse din utdanning til dine behov. 

Om skolen

Fagskolen Innlandet er en av Norges største offentlige fagskoler, med rundt 1700 studenter. Skolen ligger på Kallerud, en kilometer fra Gjøvik sentrum. Her har det vært utdanningsinstitusjoner siden 1968, både på fagskole- og høgskolenivå.

Individuell tilrettelegging

Skolen har et eget opplegg for studenter med lese- og skriveproblemer. Vi tester alle som ønsker det, og på basis av oppnådd resultat på testingen, vil hver enkelt student få tilbud om tilrettelegging. Vi tilbyr også et ekstrakurs i matematikk på ca. 30 timer til de som trenger det.

Et godt studentmiljø på Kallerud

Studentsamskipnaden har 530 studentboliger fordelt på fire studenthjem i Gjøvik, og driver også en barnehage. «Huset», studentenes eget hus på Kallerud, er et sosialt samlingspunkt med pub, kafé og lokaler som blant annet brukes til konserter, fester og større møter. 

Med nyrenoverte lokaler, moderne auditorier og grupperom, kan du bli en del av våre 5000 studenter på campus!

Vis alle utdanninger fra Fagskolen Innlandet

Kontaktinformasjon til Fagskolen Innlandet

Fagskolen Innlandet

Teknologiveien 12
2815 Gjøvik

Tlf: 61 14 54 00
Fax 61 14 54 01
fagskolen-innlandet.no

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra FDVU-ingeniør:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!