Vis studentum.no som: Mobil

Studiegruppe Fjellanger Hundesenter + Eksamensforberedende kurs

Dyrefag AS
Sammendrag
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Nettstudier
6 måneder
Deltid
Kontakt lånekassen
18 000 NOK
Anbefalt start senest februar
Nettstudier

Studiegruppe Fjellanger Hundesenter + Eksamensforberedende kurs

Studiegruppe + Eksamensforberedende kurs

Er du opptatt av dyrevelferd og har et ønske om å jobbe med dyr? Dyrefag AS tilbyr bred utdanning i dyrefag. Tilbudet passer perfekt til deg som ønsker å styrke kompetansen din innenfor trening og arbeid med dyr og deg som ønsker å bli dyrefagarbeider.

Dette er et nettkurs hvor du får tilgang til innholdet fra Fjellanger Hundeskole sin tidligere "fagutdanning" og skolens eksamensforberedende kurs. Her vil det bli lagt vekt på de sentrale verdiene og kjerneelementene i faget, og foreleserne bruker sin egen erfaring fra skriftlig eksamen. Du får veiledning og tips til eksamensdagen. 

Kursets oppbygning

Du vil få tilgang til alle forelesningene som ble holdt under Fjellanger Hundesenter sin fagutdanning i 2021-2022 via videoleksjoner. Her vil du også få mulighet til å stille spørsmål live til forelsere tre ganger i løpet av studietiden. Videre vil du få eksempeloppgaver på eksamen.

For kontakt eller mer informasjon om Studiegruppe Fjellanger Hundesenter + Eksamensforberedende kurs, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Det er ingen direkte opptakskrav, men skolen vurderer søkerne ut ifra antall plasser, motivasjon og ambisjoner. Utdanningen krever at du er engasjert og motivert til å studere, og at du har selvdisiplin til å jobbe jevnt og trutt. Det er ikke krav til lang erfaring, det viktigste er at du er ivrig på å tilegne deg kunnskap og klar for å utfordre deg selv!

Kursinnhold

Kurset består av følgende emner:

  • Læringspsykologi
  • Forsterkning og trening
  • Observasjon og systematikk
  • Etologi og avl
  • Entreprenørskap og innovasjon
  • Pedagogikk
  • Helse og velferd
  • Problematisk atferd
  • Andre arter

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Studiegruppe Fjellanger Hundesenter + Eksamensforberedende kurs.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Dyrefag AS

Er du opptatt av dyrevelferd og har et ønske om å jobbe med dyr? Dyrefag AS tilbyr bred utdanning i dyrefag. Tilbudet passer perfekt til deg som ønsker å styrke kompetansen din innenfor trening og arbeid med dyr og deg som ønsker å bli dyrefagarbeider.

Om Dyrefag AS

Dyrefag AS er et samarbeid mellom Fjellanger Hundesenter og Dyreatferdssenteret, hvor alle de ansatte hver for seg har jobbet med utdanning i flere år. I 2024 vil de første elevene fra videregående skole i dyrefag bli dyrefagarbeidere med fagbrev. De har fullført 2 år på skole og 2 år i lære. Dyrefag AS tilbyr utdanning til de som ikke går på videregående skole, men som ønsker å bli dyrefaglært.

Skolens visjon

Dyrefag AS ønsker å dele sin kompetanse for å styrke god dyrevelferd for framtiden ved å tilby gode utdanningsmuligheter til de som jobber med dyr. Videre veileder de studenter som ønsker fagbrev i dyrefaget.

Skolen har som formål å fremme god dyrevelferd ved å ha fokus på treningsmetoder og håndtering som skaper positive og behagelige opplevelser for dyr og mennesker.
Dyrefag AS har bred kompetanse og erfaring fra ulike fagområder. De bruker moderne, etiske og vitenskapelig dokumenterte metoder. De har som mål å alltid forbedre seg, være oppdatert og tilegne seg ny kunnskap.

Skolens utdanninger

Dyrefag AS tilbyr hovedsakelig dyrefagutdannelse, men gir deg muligheten til å velge hvor mye nettbasert og hvor mye praktisk læring du ønsker. De tilbyr også et eget eksamensforberedende kurs du kan ta, enkeltstående eller sammen med de andre utdanningene. Valget er ditt!

Vis alle utdanninger fra Dyrefag AS

Kontaktinformasjon til Dyrefag AS

Dyrefag ASVil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Studiegruppe Fjellanger Hundesenter + Eksamensforberedende kurs:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!