Møt EssenceMediacom

EssenceMediacom er et av Norges største og anerkjente mediebyråer og fra 2023 en sammenslåing av de sterke byråkjedene MediaCom og Essence. 

Vi er et byrå skreddersydd for å møte den nye kommunikasjonsvirkeligheten. Verden merkevarer kommuniserer i og skal være relevante i, er i rasende utvikling. Det er nye kanaler og sammenhenger, nye kundereiser, nye måter å handle på og muligheter for mange nye kundeopplevelser. 

Der det er store endringer er det store muligheter. Vi skal være det byrået som er best på å skape og utnytte mulighetene i de endringene som skjer. Da må vi tenke nytt. 

EssenceMediacom er bygget for raske endringer. Analyse og innsikt er i kjernen av det vi gjør. Innhold, data og teknologi er muliggjørere.  Byrået er bygget for både mennesker – og for algoritmer. Vi har en solid og bredt sammensatt kompetanse og en kultur for å teste og lære. I stor skala. Det er kun gjennom kontinuerlig utvikling og læring at vi kan klare å bryte barrierer og skape forretningsvekst for våre kunder. 

Møt en medarbeider fra EssenceMediacom

Sist oppdatert: 05 jun 2023