Forslag? - Forum

19.01.2011 22:29   Lise

Jeg er en jente på 19 år som har tatt et friår fra skole. Jeg har veldig lyst til å begynne å studere igjen, men jeg vet ikke helt hva! Er veldig interessert i fotografi, grafisk design/bildebehandling, illustrasjon, markedsføring, reklame, Mac, mote og å reise. Jeg liker å jobbe både individuellt og sammen med andre, og jeg liker å ha variasjon i hverdagen - jobbe både teoretisk og mye praktisk.

Jeg kunne godt ha tenkt meg å studere i utlandet, men som sagt er jeg usikker på hvilken vei jeg skal gå etter friåret mitt. Noen som har forslag til skoler og utdanning som kunne passet meg? :-)


RE: Forslag?
16.04.2012 11:28   Ju

Hei. jeg har også spørsmål i forhold til mote utdannesle i Norge og utlandet Jeg ønsker meg i fremtiden jobb som Fashion Merchandising. Jeg kan ikke se å finne studier related. Er nok for sent å søke i utlandet nå. Derfor vil jeg starte i Norge først. Hva slags fag må jeg ta, dette er jo flere forskjellige studier, som fashion og business. Hvordan kan jeg bygge dette opp? Også kanskje søke i utlandet senere. Jeg fant en side, om de ikke skjønte helt hva jeg mener: http://www.collegesurfing.com/content/become-fashion-merchandiser/ Tusen takk. Mvh Ju


RE: Forslag?
16.04.2012 11:33   Rune

kanskje disse linkene for mote utdannelse og mote utdannelse i utlandet kan hjelpe: mote utdannelse:

http://www.studentum.no/mote-tekstil

mote utdannelse i utlandet: http://www.studentum.no/mote-tekstil?isAbroad=1-671

De skolene i listene der kan kontaktes ved å bruke kontaktskjemaene deres. veldig enkelt!


Finn utdanninger innen kategorien