Rødde Folkehøgskole

Rødde Folkehøgskole 

Rødde Folkehøgskole har tre viktige visjoner: utdanne, utfordre og utvikle. Skolen legger opp til at du skal få et år du aldri vil glemme, og som du kan høste mange erfaringer og bekjentskaper fra. Folkehøgskolen har en kristen tro, men ønsker å møte alle med samme respekt, uavhengig av hva de tror på.

Spennende linjetilbud

Rødde Folkehøgskole velger å fokusere på studielinjer som ikke er så vanlige ved folkehøgskoler i Norge. Her finner du for eksempel linjene Multisport Bali, Freestyle USA, Boards og Beats Electro. Enten du ønsker å videreutvikle evenene dine eller starte med noe helt nytt, vil du finne spennende studielinjer på Rødde!

Etter et år ved Rødde Folkehøgskole vil du oppleve at du har utviklet ferdigheter både innenfor linjevalget ditt og på sosialt og personlig plan. Du vil utvikle vennskap som varer livet ut, og vil være mange erfaringer rikere.

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Rødde Folkehøgskole

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 Norsk Luthersk Misjonssamband ? 13.03.2009   Susanne Hei! Jeg lurer på om Rødde fhs er kun beregnt for kristne studenter, siden den eies av Norsk Luthersk Misjonssamband? Jeg har ikke problemer med det, men lurer på om kristendommen på en måte p...
Viser 1-1 av 1 innlegg


Rødde Folkehøgskole