Vis studentum.no som: Mobil

Rødde Folkehøgskole

Rødde Folkehøgskole 

Rødde Folkehøgskole har tre viktige visjoner: utdanne, utfordre og utvikle. Skolen legger opp til at du skal få et år du aldri vil glemme, og som du kan høste mange erfaringer og bekjentskaper fra. Folkehøgskolen har en kristen tro, men ønsker å møte alle med samme respekt, uavhengig av hva de tror på.

Spennende linjetilbud

Rødde Folkehøgskole velger å fokusere på studielinjer som ikke er så vanlige ved folkehøgskoler i Norge. Her finner du for eksempel linjene Multisport Bali, Freestyle USA, Boards og Beats Electro. Enten du ønsker å videreutvikle evenene dine eller starte med noe helt nytt, vil du finne spennende studielinjer på Rødde!

Etter et år ved Rødde Folkehøgskole vil du oppleve at du har utviklet ferdigheter både innenfor linjevalget ditt og på sosialt og personlig plan. Du vil utvikle vennskap som varer livet ut, og vil være mange erfaringer rikere.


Utdanninger - Rødde Folkehøgskole

Helår Sted
3D og VFX Melhus
Beats Electro Melhus
Fokus Nepal Melhus
Freeride Japan Melhus
Freestyle USA Melhus
Multisport Bali Melhus
Reis Afrika Melhus
Reis Kilimanjaro Melhus

Kontaktinformasjon til Rødde Folkehøgskole

Rødde Folkehøgskole
7224 Melhus

Tlf: 72 85 29 10

rodde.fhs.no

Kontakt

Studentene setter karakterer

          (5)
Kenneth   |   17.02.2009
Heisann :-D Vil bare anbefale et år på Rødde til alle som har mulighet, selv om du ikke absolutt ønsker å drive kun med ski, snowboard, musikk eller media resten av livet. Her er det mulig å få avveksling fra mange år med kjedlig normal utdanning. Forandringene er mange, spesielt fellesskapet er helt ulikt noe annet noen av opplevd om de ik...
Vis hele omtalen