Nordisk Hud og Spa Akademi

Eneste utdannelse innen hudpleie og kosmetisk dermatologi i Norden

Bli kosmetisk dermatologisk sykepleier

Vårt studie i kosmetisk dermatologisk sykepleie inneholder hudpleie, dermatologi, kosmetiske behandlinger og medisinsk hudpleie. Vi har små klasser, noe som gjør at hver elev får tilstrekkelig oppfølging.

Som et kvalitetsbevisst akademi er vi svært opptatt av at våre studenter tilegner seg svært nyttig erfaring og kompetanse. Våre studenter skal være av høy kvalitet når de går ut i yrkeslivet. På den måten vil man utøve gode behandlinger som vil være til hjelp for mange kunder.

Lokaler og fasiliteter

Vi holder til i flotte lokaler sammen med Senzie Medispa på Karl Johans gate i Oslo. Skole og klinikk på samme sted gir et unikt fagsentrum og studiemiljø.

Vår visjon

Senzie Akademiet har som mål å profesjonalisere den kosmetiske hudpleiebransjen gjennom utdannelse og kompetansebygging innenfor dermatologi, hudpleie og kosmetiske behandlinger.

For å gjøre dette må vi tenke stort, som gjenspeiles i vår visjon:

Vi gjør drømmer til virkelighet

Uansett om du er en sykepleier som vil realisere drømmejobben, er en arbeidsgiver som ønsker å bli best i faget eller er en pasient som drømmer om å få bedret ditt problem, skal Senzie sammen med deg gjøre drømmen din til virkelighet!

Våre verdier i Senzie

  • Kunnskap
  • Kvalitet
  • Innovative
  • Motiverende
  • Glede

Senzie sin historie

Senzie Akademiet ble grunnlagt i 2009, da under navnet Nordisk Hud & Spa Akademi, av Vibeke Sundene. I 2013 begynte de virkelige store endringene. Vibeke ønsket å realisere visjonen sin gjennom skolen og utdanningen som allerede hadde fokus på kompetanse, god etikk og trygge behandlinger som gir resultater. Med visjonen i bakhodet har Vibeke jobbet iherdig med å få Senzie-navnet til å bli en forkjemper for å skape gode verdier og retningslinjer i bransjen og å realisere drømmer – DET har gitt resultater.

Senzie driver i dag Senzie Akademiet som videreutdanner 100 sykepleiere i året, og som vokser større for hvert år. Det er alltid fokus på å få de beste i bransjen til å forelese studentene – slik at de kan tre ut i arbeidslivet med en god og kvalitetssikker kompetanse innen faget.

Senzie Akademiet kan gi deg alt dette og mer, så hva venter du på? Søk i dag!

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Senzie Akademiet

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 Daglig leder Hud og kroppsterapeut 07.02.2013   Tonje Hall Hudterapeut søkes!! Bekkestua hud og Velvære er en innarbeidet klinikk på Bekkestua i Bærum. Vi trenger nye medarbeidere fordi vi har stor pågang av kunder. Gode arbeidsforhold og hyggelig mil...
1 Studiestart? 17.05.2011   Edle dalland Hei, Jeg har prøvd å finne ut av det, men jeg lurer på når (dato) det starter spa terapeut utdannelse?
Viser 1-2 av 2 innlegg


Senzie Akademiet