Naprapathøgskolen i Stockholm

Naprapathøgskolen i Stockholm

Vil du ta en naprapatutdanning? Naprapathøgskolen i Stockholm tilbyr både forkurs og en 4-årig spesialistutdanning innen naprapati!

Naprapathøgskolen i Stockholm, med ca 400 studenter er den største skolen i Norden innenfor avansert manuell medisin, og har utdannet naprapater siden 1970. Naprapathøgskolens klinikk er den største i Norden av sitt slag, og årlig gjennomføres det ca. 37 000 behandlinger fordelt på 12 000 pasienter her. 

Naprapathøgskolens visjon

Visjonen til Naprapathøgskolen i Stockholm er å tilby en av verdens ledende utdanninger innenfor manuell medisin, å støtte og gjennomføre forskning av høy internasjonal kvalitet innen manuell medisin, spesielt innenfor naprapati, samt å utvikle naprapatiens rolle i samfunnet. 

Motiverte studenter og et sterkt fellesskap

Studiemiljøet på Naprapathøgskolen er helt unikt. Det preges av høy motivasjon og stor interesse for å jobbe med mennesker. Dette er viktige forutsetninger for å lykkes som naprapat. Naprapathøhskolen er også kjent for sitt fantastiske samhold mellom studentene. Skolens studentforening ble grunnlagt allerede i 1975, og som medlem kan du være med å påvirke de beslutninger som tas angående utdanningens opplegg og innhold. Studentforeningen arrangerer også aktiviteter som pubkvelder, fester, idrettsaktiviteter og lignende. 

Naprapatutdanningen

I løpet av naprapatutdanningen lærer du å undersøke, diagnostisere, forebygge og behandle dysfunksjon og smerter i kroppen. Sykefravær som skyldes denne typen problemer blir mer vanlig, noe som gjør at behovet for naprapater vokser hvert år, både innen idretten og bedriftshelsetjenesten.

» Les mer om naprapatutdanningen her

Som naprapat er en av dine viktigste oppgaver å hjelpe pasienten å finne roten til problemene, og derfor har skolen mye fokus på det å se helheten, ikke bare symptomene som pasienten har. På den måten kan du oppnå langsiktige resultater med behandlingen. På Naprapathøgskolen i Stockholm er de nøye med å gi individuelle tilbakemeldinger og det er alltid nære til lærere, personalet og skolens ledelse.

Utdanningsressurser på Naprapathøgskolen i Stockholm

På Naprapathøgskolen i Stockholm er det moderne utstyr, et stort datarom og praksisrom med utsikt over området. Alle rom er utstyrt med prosjektor, høyttalersystem og trådløst nettverk. For selvstudium og gruppearbeid finnes det både bibliotek og studierom. På Naprapathøgskolens klinikk er behandlingsrommene utstyrt med et system for web-basert journalføring og tidsbooking.

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Naprapathøgskolen i Stockholm

Skap et innlegg
Svar Tråder
1 Er forkursene obligatoriske? 23.01.2013   Kristian H Hvordan er det for meg med de forkursene når jeg har hatt allmenn utdanning med naturfag/kjemi/fysikk og hatt biologi ved siden av som valgfag?
0 naturvitenskapelig bakgrunn 06.10.2010   naprapatfan Hei! er det slik at folk som har gått vanlig allmenn linje på gymnaset uten naturfag vil ha et problem med dette innføringskurset i naturfag? har ikke hatt veldig stor in...
2 karakterer 13.08.2009   randi er det noen som kan svare på hvor mange poeng man trenger for å komme inn på naprapathøgskolen?
2 Godkjenning av utdanning i Norge 25.05.2009   siw elisabeth Hei. jeg lurer på om den svenske naprapathøyskolen, har naprapat utdanning som er godkjennt i norge? Hilsen interessert jente
Viser 1-4 av 4 innlegg


Naprapathøgskolen i Stockholm