Vis studentum.no som: Mobil

Naprapathögskolan

Naprapathøgskolen i Stockholm

Vil du ta en naprapatutdanning? Naprapathøgskolen i Stockholm tilbyr både forkurs og en 4-årig spesialistutdanning innen naprapati!

Naprapathøgskolen i Stockholm er den største skolen i Norden innenfor avansert manuell medisin, og skolen har lært opp naprapater siden 1970. I Sverige utfører mer enn 1100 kvalifiserte naprapater hvert år over 1,5 millioner behandlinger.

Naprapatprogrammet

Å velge utdanning er et av livets viktigste valg. Naprapatutdanningen passer for dem som ønsker å forme sin egen framtid. Under utdanningen lærer du å undersøke, diagnostisere, forebygge og behandle dysfunksjon og smerter i kroppen. Sykefravær som skyldes denne typen problemer blir flere og flere, noe som gjør at behovet for naprapater vokser hvert år, både innen idretten og bedriftshelsetjenesten.

» Les mer om naprapatutdanningen her

Som naprapat er det kanskje din viktigste oppgave å hjelpe pasienten å finne roten til problemene og derfor har skolen mye fokus på det å se helheten, ikke bare symptomene som pasienten har. På den måten kan du oppnå langsiktige resultater med behandlingen. På Naprapathøgskolen i Stockholm er de nøye med å gi individuelle tilbakemeldinger og det er alltid nære til lærere, personalet og skolens ledelse.

naprapatutdanning

Utdanningsressurser på Naprapathøgskolen i Stockholm

På Naprapathøgskolen i Stockholm er det moderne utstyr, et stort datarom og praksis rom med utsikt over området. Alle rom er utstyrt med projektor, høyttaler systemer og trådløse nettverk. For selvstudium og gruppearbeid finnes det både bibliotek og studierom. På Naprapathøgskolens klinikk er behandlingsrommene utstyrt med et system for web-basert journalføring og tidsbooking.

Selve studiemiljøet på Naprapathøgskolen er dessuten også helt unikt. Studentene har et fantastisk samhold og det er mye fokus på studentaktiviteter som reiser, idrett, pubarrangementer og liknende.


For kontakt eller mer informasjon om Naprapathøgskolen i Stockholm, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

       

Utdanninger

Naprapatutdannelse Stockholm

Vis alle

Kontakt skolen

Naprapathøgskolen i Stockholm

Kräftriket 23A
114 19 Stockholm

Tlf: +46 8 16 01 20
Fax +46 8 33 55 18
naprapathogskolan.se

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Naprapathøgskolen i Stockholm.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 4,7

Basert på 47 omtaler

Beate
(5)
Naprapathögskolan har et godt læringsmiljø med fokus på høy kvalitet. Det er utrolig dyktige forelesere og lærere som virkelig kan sitt fag og er oppdaterte med nyere forskning. Man er tidlig ute med å komme i gang med praktiske fag, i kombinasjon med det teoretiske. En av grunnene til att jeg valgte Naprapathögskolan og deres store styrke er at...
Vis hele omtalen
Christoffer Andell
(5)
Är du som jag och tycker om att blanda teoretiska och praktiska ämnen? Vill du se dig själv i en framtid där du får chansen att hjälpa människor och behandla några av vår tids största folksjukdomar? Glädje, blod, svett och tårar summerar bäst mina fyra år på den bästa utbildningen inom manuell medicin. Naprapatutbildningen ger dig en mycket bre...
Vis hele omtalen
Marcus
(5)
Har endast läst första året av naprapatutbildningen men måste verkligen säga att utbildningen är fantastisk! Jag ser mycket framemot de kommande åren, passar alldeles utmärkt med yrket som fystränare och expansionen för de två gym jag driver tillsammans med mina kollegor! :)
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Naprapathøgskolen i Stockholm:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(4,7)
Basert på 47 omtaler