Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Naprapathøgskolen i Stockholm

Naprapathøgskolen i Stockholm

Vil du ta en naprapatutdanning? Naprapathøgskolen i Stockholm tilbyr både forkurs og en 4-årig spesialistutdanning innen naprapati!

Naprapathøgskolen i Stockholm, med ca 400 studenter er den største skolen i Norden innenfor avansert manuell medisin, og skolen har lært opp naprapater siden 1970. Naprapathøgskolens klinikk er den største i Norden av sitt slag, og årlig gjennomføres det ca. 37 000 behandlinger fordelt på 12 000 pasienter her. 

Naprapathøgskolens visjon

Visjonen til Naprapathøgskolen i Stockholm er å være en av verdens ledende utdanninger innenfor manuell medisin, å støtte og gjennomføre forskning av høy internasjonal kvalitet innen manuell medisin, spesielt innenfor naprapati, samt å utvikle naprapatiens rolle i samfunnet. 

Motiverte studenter og et sterkt fellesskap

Studiemiljøet på Naprapathøgskolen er helt unikt. Det preges av høy motivasjon og stor interesse for å jobbe med mennesker. Dette er viktige forutsetninger for å lykkes som naprapat. Naprapathøhskolen er også kjent for sitt fantastiske samhold mellom studentene. Skolens studentforening ble grunnlagt allerede i 1975, og som medlem kan du være med å påvirke de beslutninger som tas angående utdanningens opplegg og innhold. Studentforeningen arrangerer også aktiviteter som pubkvelder, fester, idrettsaktiviteter og lignende. 

Naprapatprogrammet

Under utdanningen lærer du å undersøke, diagnostisere, forebygge og behandle dysfunksjon og smerter i kroppen. Sykefravær som skyldes denne typen problemer blir mer vanlig, noe som gjør at behovet for naprapater vokser hvert år, både innen idretten og bedriftshelsetjenesten.

» Les mer om naprapatutdanningen her

Som naprapat er en av dine viktigste oppgaver å hjelpe pasienten å finne roten til problemene, og derfor har skolen mye fokus på det å se helheten, ikke bare symptomene som pasienten har. På den måten kan du oppnå langsiktige resultater med behandlingen. På Naprapathøgskolen i Stockholm er de nøye med å gi individuelle tilbakemeldinger og det er alltid nære til lærere, personalet og skolens ledelse.

Utdanningsressurser på Naprapathøgskolen i Stockholm

På Naprapathøgskolen i Stockholm er det moderne utstyr, et stort datarom og praksisrom med utsikt over området. Alle rom er utstyrt med prosjektor, høyttalersystem og trådløst nettverk. For selvstudium og gruppearbeid finnes det både bibliotek og studierom. På Naprapathøgskolens klinikk er behandlingsrommene utstyrt med et system for web-basert journalføring og tidsbooking.


For kontakt eller mer informasjon om Naprapathøgskolen i Stockholm, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

       

Utdanninger

Naprapatutdannelse Stockholm

Vis alle

Kontakt skolen

Naprapathøgskolen i Stockholm

Kräftriket 23A
114 19 Stockholm

Tlf: +46 8 16 01 20
Fax +46 8 33 55 18
naprapathogskolan.se

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Naprapathøgskolen i Stockholm.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 4,8

Basert på 71 omtaler

Rebecca Figur
Naprapatutbildningen ger mig så mycket mer än bara kunskap, den bidrar till min egna personliga utveckling och får mig att växa som person. Att söka till utbildningen är absolut ett av det bästa beslut jag tagit i livet!
Jonas Oldefors
Utbildningen känns noggrant uttänkt och professionell, samt att lärarna är otroligt kunniga i det de lär ut. Varför jag är nöjd med utbildningen har också att göra med att man får den hjälp man behöver från lärarna vid frågor och funderingar under kursens gång.
Mikael Hansson
Jag går nuvarande på termin 8 av 8 och att studera till Naprapat är det bästa beslut jag tagit i mitt liv. Skolan har en lika stor praktisk del som såväl en teoretisk del och det är väldigt lärorikt, då man direkt kan öva på dem nya kunskaperna ute på skolkliniken. Jag trodde aldrig att det skulle vara såhär rofyllt att studera på högskola, geme...
Vis hele omtalen

Åpent hus

Digitalt åpent hus!

Er du nysgjerrig på naprapati og naprapatyrket? Vi guider deg i høgskolens lokaler, forteller om naprapatutdanningen og viser hvordan man jobber som naprapat. Du får møte studenter, lærere og personale fra høgskolen.

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Naprapathøgskolen i Stockholm:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(4,8)
Basert på 71 omtaler