Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Hud og Spa Akademiet

Hud og Spa Akademiet

Hud og Spa Akademiet – en førsteklasses internasjonal utdanning

Drømmer du om å jobbe i hud- og spabransjen? Da bør du se hit! Ved Hud og Spa Akademiet kan du utdanne deg til både hudterapeut, fotpleier og spaterapeut på bare ett år!

Hud og Spa Akademiet er ledende innen hud- og spabransjen og hudpleiebransjen. Med utdannelse fra Hud og Spa Akademiet har du en kompetanse som etterspørres av klinikkeiere og spa.

Det er fortsatt noen ledige studieplasser til vår utdanning HUDTERAPEUT/FOTPLEIER /SPATERAPEUT, som starter i august 2017. 3 YRKER PÅ ETT SKOLEÅR. Velkommen til spennende studier i studentbyen Trondheim!

Utdanningen som gjør deg unik

Etterspørselen etter spa/massasjeterapeuter som samtidig er hudterapeuter/hudpleiere og fotpleiere er stor. De fleste elevene fra Hud og Spa Akademiet får jobbtilbud lenge før endt utdanning og avsluttende eksamen. De er etterspurt både til spaanlegg og klinikker både i Norge og internasjonalt. De har unike fordeler fordi de har lært 3 unike yrker under 1 års utdanning.

Velg utdanningen ved Hud og Spa Akademiet, og bli hudterapeut/hudpleier – fotpleier – spa/massasjeterapeut på kun 1 år!

 Les mer om utdanningen her

Om Hud og Spa Akademiet

Hud og Spa Akademiets utdanning inkluderer 3 yrker i samme skoleår: hudterapeut/hudpleier, fotpleier og spa/massasjeterapeut. Ingen annen skole i Norge tilbyr dette. Dette gjør deg attraktiv i arbeidslivet, fordi du kan utføre et bredt spekter av behandlinger. Dette øker også dine muligheter til god lønn, og muligheter for å lykkes bedre med egen bedrift.

Læreplanen ved Hud og Spa Akademiet tilfredsstiller norske og internasjonale krav for medlemsskap både i Norske Kosmetologer og Hudterapeuters Forbund (NKHF) og den internasjonale hudpleieorganisasjonen Comitè Internationale d`Esthetique et de Cosmetologie (CIDESCO). CIDESCO har flere sertifiseringer som man kan gjennomføre etter bestått Cidesco-eksamen i hudpleie; blant annet spa, epilasjon og aromaterapi.

Når du har fått tildelt studieplass ved Hud og Spa Akademiet kan du søke lån hos Statens lånekasse for utdanning. Ved tidlig varsel kan skolen være behjelpelig med å skaffe deg hybel i nærheten av skolen. Du må være 18 ar for å avlegge eksamen. Det finnes derimot ingen øvre aldersgrense, da yrket også passer godt til den som er litt mer moden, og som søker en ny karriere.

Karrieremuligheter

Stadig flere hoteller, treningssentre, apoteker og spaanlegg åpner egne hudpleieklinikker for å øke velværet for sine kunder. Bransjen ekspanderer, noe som gir gode fremtidsutsikter og svært gode karrieremuligheter.

Samtidig vokser andelen selvstendige hudterapeuter/hudpleiere som deler lokaler med andre yrkesgrupper som for eksempel frisører, negledesignere, fysioterapeuter og naprapater. Dette for å kunne gi bedre service og dele på markedsføring og utgifter. Hudpleieklinikker åpner på større varehus grunnet fordeler av stor kundetilstrømming. Mange hudpleieklinikker vokser frem på mindre tettsteder, fordi folk ønsker å benytte tilbud som finnes i nærmiljøet. Hudleger og plastikkirurger har i dag et godt samarbeid med hud- og spaterapeuter. Det skjer en stor tilvekst til bransjen, og det skapes arbeidmuligheter hver dag.

Hud og Spa Akademiet opplever en voldsom etterspørsel fra hele landet etter sine elever!

Hud og Spa Akademiet

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Hud og Spa Akademiet

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 skolestart 07.08.2009   hanne Når er skolestart i august? Er det forsent og melde seg på nå?
Viser 1-1 av 1 innlegg


Hud og Spa Akademiet