Vis studentum.no som: Mobil

Høgskulen for landbruk og bygdenæringar

Høgskulen for landbruk og bygdeutvikling

Formålet med Høgskulen for landbruk og bygdeutvikling er å gi bønder og bygdefolk en akademisk utdanning, og å legge til rette for en målrettet og skreddersydd undervisning der det lar seg gjøre å kombinere utdanningen med arbeidet som bonde.

Her kan du velge mellom fire årsstudier:

  • Handlingskompetanse
  • Økonomi og ledelse
  • Husdyrproduksjon
  • Bachelor i bygdeutvikling
  • Nyskaping
Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Høgskulen for landbruk og bygdeutvikling

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 Bygdeutvikling 27.02.2013   Tiril Vividotter Jeg er en kvinne på 30 år med mer enn 5 års realkompetanse i arbeidslivet. Kan jeg søke bachelor i bygdeutvikling på dette grunnlag eller kreves det generell studiekompetanse? Tiril
Side:
1


Høgskulen for landbruk og bygdeutvikling
Meld deg på vårt nyhetsbrev

*