Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI

BI er Norges eneste trippel-akkrediterte handelshøyskole. Et vitnemål fra BI gir deg derfor tyngden du trenger til å jobbe med det du vil.

I dagens arbeidsmarked er det mange om beinet. Arbeidsgiverne vil ha de beste kandidatene fra de beste skolene. Derfor er det viktig å velge en utdannelse som har tyngden du trenger. BI tilbyr:

  • Utdanning som er relevant for dagens arbeidsmarked
  • Svært sterkt fagmiljø med trippel internasjonal akkreditering
  • Anerkjente forelesere
  • Et mangfoldig campusmiljø med fantastiske tilbud og muligheter
Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Handelshøyskolen BI

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 Master - Business Analytics 03.02.2021   Student Hei jeg lurte på om noen vet om man kan regne med å komme inn på master i business analytics med svak B (3,5) eller om man trenger noe nærmere rent B snitt (4)?
1 spørsmål om utdanning 09.10.2008   sigrid fossåen Master i ledelse og organisasjonspsykologi: Hva slags temaer er en innom i studiet? Hvordan er det bygd opp? Hva slags kvalifikasjoner for å bli opptatt som student? Det tilbys også et stu...
Viser 1-2 av 2 innlegg


Handelshøyskolen BI