Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Floristen Blomsterskole

Bunden_brudbukettFloristen Blomsterskole - jobbrelatert og inspirerende utdanning

Sammen med skaperglede og kreativitet tilegner du deg grunnleggende ferdigheter og kunnskaper innen blomsterdekoratørfaget. Utdannelsen gir ved hjelp av teori og praksis en sikker inngangsbillett til bransjen.

Floristen Blomsterskole er en privat frittstående skole med lokaler både i Norge og Sverige. Her i Norge ligger skolelokalene sentralt i Ski sentrum, bare tre mil sør for Oslo. Alle lærerne har fagbrev og erfaring fra bransjen. Utdanningen inneholder både teori og praksis, er jobbrelatert og inspirerende. Med nær kontakt mellom skolen og bransjen er pensum hele tiden ”up to date” i forhold til hva som kreves av en moderne blomsterdekoratør. Elevene får raskt et innblikk i blomsterdekoratøryrkets hverdag, og ved fullført kurs kan du begynne å jobbe i en blomsterbutikk eller annen virksomhet i blomsterbransjen.

Grønne fingre?

Floristyrket er ett kunstneriskt og skapende yrke, og krever at man har et godt øye for farge, form og proposjoner. En utdanning ved Floristen Blomsterskole hjelper deg med å trene opp nettopp disse ferdighetene. I tillegg krever yrket at du liker å omgås og å jobbe med andre mennesker. Som blomsterdekoratør hjelper du folk med å uttrykke sine følelser i både glede og sorg, samt at at du ofte samarbeider nært med frisører, arkitekter, eiendomsmeglere og andre profesjonelle.

Om du vil utdanne deg til blomsterdekoratør i Sverige finner du Munkeröd sine skoler i bla Gøteborg og Stockholm.

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Floristen Blomsterskole

Skap et innlegg
Svar Tråder
1 blomsterdekoratør 28.01.2013   Tove Holmbek Hei, jeg vil gjerne ha mest mulig informasjon om skolen deres på Ski. Er det sånn at det bare er unge elever hos dere, eller er det også plass til godt voksne mennesker? Jeg har jobba som teat...
0 boplass? 17.04.2011   Marita Har skolen noe internat eller noen leiligheter de kan leie ut til studentene?Evt. kan skolen være behjelpelig med å finne et bosted til en passende pris?
1 Blomsterdekoratør 17.06.2010   No name hva koster det å utdanne seg som blomsterdekoratør hos floristen blomsterskole?
Viser 1-3 av 3 innlegg


Floristen Blomsterskole