FACE Stockholm Make Up School

FACE Stockholm MakeUp School

FACE Stockholm Make Up School – virkeliggjør drømmen om å bli make up-artist!

Vurderer du å bli makeup-artist? FACE Stockholm Make Up School utdanner makeupartister for beauty, fashion, foto, kreativ og TV-makeup!

Utdanningen ved FACE Stockholm går over ett semester. Makeup-skolen ligger i Bergen, og har oppstart i februar og august. Skolen har rullerende opptak – altså ingen påmeldingsfrist – og ingen opptakskrav.

Les mer om utdanningen her!

Om FACE Stockholm 

FACE Stockholm ble etablert i 1980 av Gun Nowak, og er det eneste svenske makeup-merket som er trofast til det svenske skjønnhetsidealet; naturlig, trendy, rent og vakkert. I 1990 åpnet den første butikken i New York City, og FACE Stockholm har nå 40 butikker verden over.

FACE Stockholm Make Up School har med dette et stort kontaktnett, noe som er essensielt når du skal begynne å jobbe i denne bransjen. Studenter ved FACE Stockholm Make Up School har blitt tatt varmt imot under deres utplasseringsdager både i Stockholm og New York City.

Praksis gjennom oppdrag

Face Stockholm Makeup School er kjent i bransjen for å ha dyktige studenter. Et stort antall oppdragsgivere ringer skolen for å låne studentene til ulike oppdrag. Skolen har har et stabilt nettverk med dyktige samarbeidspartnere – som gir studentene en liten smakebit av bransjen. TV, teater, fashionweek, ulike fotografer og filminnspillinger/musikkvideoer er noe av det studentene ved Face Stockholm har fått bryne seg på. Slike oppdrag gir en god mulighet for å få en fot innenfor bransjen, samtidig som at du får stiftet kontakter og jobbe i et team.

Oppdrag skolen får inn blir videreformidlet til studentene. Om studentene tar på seg oppdrag, blir dette en jobb som studentene har ved siden av skolen – og ikke som en del av utdanningen. Slike oppdrag må tas etter skoletid, og eventuelt i helger.

FACE Stockholm Make Up School

Et internasjonalt merke

De siste årene har det blitt mer og mer populært å reise utenlands, hvor elevene blir godt tatt imot av FACE Stockholm i storbyer som New York City (hvor hovedkontoret ligger), Stockholm, Milano og Dubai. Dersom du velger å dra utenlands står du selv for kostnadene, men et opphold i utlandet kan likevel anbefales. Det gir en unik mulighet til å knytte kontakt med fremtidige arbeidsgivere og kollegaer. Elevene ved FACE Stockholm har kommet hjem med gode attester fra arbeidsgivere de har jobbet for – og ikke minst fått en opplevelse for livet! 

Kortere makeup-kurs

I tillegg til halvtårskurset har Face Stockholm ulike make up-kurs for deg som ønsker å lære mer, men ikke har anledning til å gå på skolen. Du vil motta diplom etter endt kurs. Face Stockholm tilbyr også korte, inspirerende intensivkurs for privatpersoner og foretak. Her kan du invitere dine nærmeste venner og lære hvordan du kan forbedre din egen makeup, enten du velger en naturlig look eller ønsker å være en stjerne for en kveld!

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om FACE Stockholm Make Up School

Skap et innlegg
Svar Tråder
1 Bolig 17.05.2012   amey Hei Er det noen tips for hvordan få bolig fra jan 2013? Da skal jeg begynne på Face.
Side:
1


FACE Stockholm Make Up School