Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
Søknadsfrist: Rullerende opptak
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Et halvt år
44 000 NOK
Oppstart: 6. februar 2017 og 14. august 2017 - Bergen

Make Up Artist

Makeup utdanning - FACE Stockholm Make Up School

Bli Make Up Artist på FACE Stockholm Make Up School

FACE Stockholm virkeliggjør drømmen om å bli make up-artist! Skolen tilbyr en bred utdanning hvor du lærer om alt fra styling og make-up til markedsføring og økonomi. Utdanningen går over et halvt år og tilbys i Bergen.

FACE Stockholm Make Up School har rullerende opptak – det vil si at du får vite om du har kommet inn på skolen innen kort tid etter at du har søkt. Når skolen er fylt opp, blir du satt på venteliste om ønskelig.

Praktisk informasjon

Utdanningen kan tas både på dagtid og kveldstid. Skolen på dagtid starter kl 10.00 og avsluttes kl 15.00, fire dager i uken, fra mandag til torsdag. Det vil også være prosjektoppgaver utenom skoletid.

Hva lærer jeg?

Under utdanningen vil du lære om alt fra grunnteknikker innen farge og make-up, samt hvordan å tilpasse dette til rett person. Du vil også få utvikle din kreativitet gjennom blant annet avansert hårstyling og foto-, film- og spesialeffekt-makeup. For å bli forberedt til din egen karriere, vil du også lære om hvordan å markedsføre deg som freelancer, samt hvordan å starte opp enkeltmannsforetak.

Stikkord for studiet:

 • Basic make-up
 • Historikk
 • Hårstyling
 • Foto make-up
 • Kreativ make-up
 • Fashion make-up
 • Visning make-up
 • Teater make-up
 • TV make-up
 • Dragqueen make-up
 • Markedsføring
 • Økonomi

Praksis

Face Stockholm Makeup School er kjent i bransjen for å ha dyktige studenter. Et stort antall oppdragsgivere ringer til skolen for å låne studentene til ulike oppdrag. Face Stockholm har et stabilt nettverk med dyktige samarbeidspartnere – som gir studentene en liten smakebit av bransjen. TV, teater, fashionweek, ulike fotografer og filminnspillinger/musikkvideoer er noe av det studentene har fått bryne seg på.

Makeup utdanning

Opptakskrav/Søknad

Face Stockholm Make Up School har ingen opptakskrav. 

Studiefakta, Tittel m.m

Kurs / yrkesrettet utdanning (ett semester)

Kostnader

Pris

Skolen koster 44.000 kroner. I dette inngår utstyr til en verdi av ca 3000 kr. Som elev får du i tillegg hele 40% på all make-up fra FACE Stockholm sitt sortiment gjennom hele studieåret!

Betaling skjer på følgende måte:

Første skoledag: 10.000 kr
Andre måned: 10.000 kr
Tredje måned: 10.000 kr
Fjerde måned: 10.000 kr
Femte måned: 4000 kr

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Make Up Artist.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

FACE Stockholm Make Up School

FACE Stockholm MakeUp School

FACE Stockholm Make Up School – virkeliggjør drømmen om å bli make up-artist!

Vurderer du å bli makeup-artist? FACE Stockholm Make Up School utdanner makeupartister for beauty, fashion, foto, kreativ og TV-makeup!

Utdanningen ved FACE Stockholm går over ett semester. Makeup-skolen ligger i Bergen, og har oppstart i februar og august. Skolen har rullerende opptak – altså ingen påmeldingsfrist – og ingen opptakskrav.

Les mer om utdanningen her!

Om FACE Stockholm 

FACE Stockholm ble etablert i 1980 av Gun Nowak, og er det eneste svenske makeup-merket som er trofast til det svenske skjønnhetsidealet; naturlig, trendy, rent og vakkert. I 1990 åpnet den første butikken i New York City, og FACE Stockholm har nå 40 butikker verden over.

FACE Stockholm Make Up School har med dette et stort kontaktnett, noe som er essensielt når du skal begynne å jobbe i denne bransjen. Studenter ved FACE Stockholm Make Up School har blitt tatt varmt imot under deres utplasseringsdager både i Stockholm og New York City.

Praksis gjennom oppdrag

Face Stockholm Makeup School er kjent i bransjen for å ha dyktige studenter. Et stort antall oppdragsgivere ringer skolen for å låne studentene til ulike oppdrag. Skolen har har et stabilt nettverk med dyktige samarbeidspartnere – som gir studentene en liten smakebit av bransjen. TV, teater, fashionweek, ulike fotografer og filminnspillinger/musikkvideoer er noe av det studentene ved Face Stockholm har fått bryne seg på. Slike oppdrag gir en god mulighet for å få en fot innenfor bransjen, samtidig som at du får stiftet kontakter og jobbe i et team.

Oppdrag skolen får inn blir videreformidlet til studentene. Om studentene tar på seg oppdrag, blir dette en jobb som studentene har ved siden av skolen – og ikke som en del av utdanningen. Slike oppdrag må tas etter skoletid, og eventuelt i helger.

FACE Stockholm Make Up School

Et internasjonalt merke

De siste årene har det blitt mer og mer populært å reise utenlands, hvor elevene blir godt tatt imot av FACE Stockholm i storbyer som New York City (hvor hovedkontoret ligger), Stockholm, Milano og Dubai. Dersom du velger å dra utenlands står du selv for kostnadene, men et opphold i utlandet kan likevel anbefales. Det gir en unik mulighet til å knytte kontakt med fremtidige arbeidsgivere og kollegaer. Elevene ved FACE Stockholm har kommet hjem med gode attester fra arbeidsgivere de har jobbet for – og ikke minst fått en opplevelse for livet! 

Kortere makeup-kurs

I tillegg til halvtårskurset har Face Stockholm ulike make up-kurs for deg som ønsker å lære mer, men ikke har anledning til å gå på skolen. Du vil motta diplom etter endt kurs. Face Stockholm tilbyr også korte, inspirerende intensivkurs for privatpersoner og foretak. Her kan du invitere dine nærmeste venner og lære hvordan du kan forbedre din egen makeup, enten du velger en naturlig look eller ønsker å være en stjerne for en kveld!

Vis alle utdanninger fra FACE Stockholm Make Up School

Kontaktinformasjon til FACE Stockholm Make Up School

FACE Stockholm Make Up School

Strandgaten 52
5004 Bergen

Studentene setter karakterer

Ragnhild
(2)
Eg går på Face Stockholm makeup school i Bergen detta året og er superfornøyd både med skule-opplegget og lærere/medstudenter. Vi er en stor klasse, men samholdet er utrulig bra blandt alle. Eg har lært møkje og blitt meir kreativ, noko som trengs for å jobbe videre aleine etter skuleåret. Vil absolutt ambefale Face Stockholm skulen på det sterk...
Vis hele omtalen
Linda
(5)
Jeg er student ved Face Stockholm i Bergen, og må innrømme at denne skolen har overgått alt av forventninger. Klassemiljøet er utrolig godt, og lærerne er kjempe flinke! Her får man utrolig god oppfølging, og man blir godt forberedt til livet etter studiene. Jeg har blitt mer kreativ, og mer sikker på meg selv. Det er takket være helt herlige me...
Vis hele omtalen
anne kari
(5)
Jeg er en tideligere elev! og er kjempe fornøyd med opplæringa! Digger den:D masse å lære og kreativiteten min har blitt mye større;) kjempe flinke lærere også.
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Make Up Artist:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Make Up Artist
Vurdering
(4,4)
Basert på 8 omtaler