Studer på verdens fremste hotellskoler!

Studer mot en internasjonal karriere og få en opplevelse for livet

En stor del av opplevelsen ved å studere i Sveits, er livet utenfor skolen. Du får mange nye venner fra alle verdens hjørner og muligheten til å dele opplevelser med mennesker fra ulike kulturer – en kulturell, internasjonal opplevelse, rett og slett.

Sveits tilbyr deg å studere i et internasjonalt miljø, ved noen av verdens fremste hotellskoler innen ledelse og kulinarisk kunst.

Mange studenter sier at det beste med studietiden deres var å dra på utflukt til franske vingårder, skireiser eller tiden de tilbrakte med alle de nye vennene sine.

En av mange fantastiske dager i Sveits er vår internasjonale dag, der elevene får vise frem hva som gjør nettopp deres kultur så spesiell.

 

Studer i Sveits og bli en del av en 100 år gammel tradisjon

Sveits har over 100 års erfaring med hotellskoler i verdensklasse. Den tradisjonelle hotell- og restaurantledelsesutdannelsen på Caux campus, ble startet i fjellene over Montreux, på slutten av 1800-tallet.

Sveits er perfekt for deg som ønsker å studere hotelledelse utenlands, i tillegg til å få internasjonal erfaring og oppleve en multinasjonal kultur.

Ved å introdusere moderne lederskapsteorier fra noen av de fremste universitetene i USA og Storbritannia, tilbyr vi våre studenter i dag muligheten til å få en eksamen som kombinerer sveitsisk hospitality-tradisjon med amerikansk og engelsk ledelsesekspertise.

Dagens reisende har så klart litt andre krav og behov, men prinsippene god service og god hotelledelse er fortsatt de samme. Praktisk innovasjon, presisjon, diskret disiplin og profesjonelt lederskap er hjørnesteinene for hotellederutdannelsene innen SEG – Swiss Education Group.

Faktaboksen om Sveits

Hovedstad: Bern
Innbyggere: 8,6 millioner
Språk: tysk, fransk, italiensk og reto-romansk
Naboland: Liechtenstein, Østerrike, Tyskland, Frankrike og Italia

Mest kjent for: banker, klokker, sjokolade, ost - og verdensledende hospitality- og hotellskoler. Sveits er også et av verdens rikeste land per innbygger.Les mer om Swiss Education Group

Bestill mer informasjon


Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Swiss Education Group.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.