Få et innblikk i en students hverdag på Medika Nova!

Hva studerer du? Fortell litt om studiet ditt.

Jeg studerer nevrorefleksologi. Det er en behandlingsform utviklet i Norge, hvor man setter igang prosesser i kroppen ved å stimulere nervepunkter ved hjelp av hendene.

Hva lærer du på studiet?

Man lærer jo først og fremst å behandle, men også at årsaken til en plage eller et problem kan ligge et helt annet sted i kroppen enn det man først tror. Og da lærer man da sammenhengen mellom nervesystemet og hvordan alt henger sammen i kroppen.

Hvorfor valgte du denne utdanningen?

Jeg valgte denne utdanningen fordi jeg har selv vært vitne til at det fungerer og jeg har lyst til å hjelpe andre med plager, som f.eks. idrettsskader, slik jeg ble behandlet for. 

Teorien i faget er veldig fascinerende og spennende med tanke på hvordan kroppen fungerer og at man kan stimulere punkter helt andre steder enn hvor plagen ligger. 

Jeg ender opp med å bli min egen sjef og kan styre hverdagen akkurat som jeg selv vil. Samt at jeg jobber med å hjelpe andre som trenger det, som gir meg energi og overskudd i hverdagen.

Hva er det mest spennende med å studere nevrorefleksologi?

Det mest spennende med studiet er å se virkningen av behandlingene man lærer. Ekstremt kult å kunne hjelpe folk, men også når det er å bare bruke hendene på en måte, man trenger ikke noe medisiner, ikke noe fancy utstyr. Man kan trykke på en person og man setter igang prosessen med at kroppen reparerer seg selv. Jeg tror det her er fremtiden. Helt klart.

Er det noe du synes er utfordrende?

Det som er mest utfordrende er å reflektere over hvilket systemer i kroppen man skal følge for ulike plager, heldigvis har vi gode plattformer hvor vi kan diskutere "caser" med både medstudenter og lærere.

Hva synes du om skolen?

Medika Nova har veldig tålmodige, flinke lærere, som gir oss tid til å bygge oss opp på det nivået vi skal være, uten noe stress og press.

De gjør rett og slett anatomien veldig enkel. Så med meg som har null bakgrunn av noe av anatomi fra før, henger også med i timene. 

Også er det et veldig bra klassemiljø, tross av aldersforskjellen mellom 18 år og godt over 60. Vi har blitt en god gjeng, nesten som en familie. 

Vil du anbefale andre å ta en utdanning på Medika Nova?

Jeg vil helt klart anbefale utdanning på Medika Nova til andre!

studenter i klasseromLes mer om Medika Nova

Bestill mer informasjon


Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Medika Nova.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.