Vis studentum.no som: Mobil

nevrorefleksogi i praksis

Medika Nova - en moderne skole

Medika Nova er Norges eneste tilbyder av utdanning innen nevrorefleksologi. Skolen ble etablert i 1995 og utdanner årlig nye behandlere. Vi er en selvstendig og privat skole for dem som vil ha et spennende studie som leder til en givende og meningsfylt jobb. Våre studenter går ut i verden med god kunnskap om faget nevrorefleksologi, og er klare til å begynne og behandle pasienter. Vårt mål er å utdanne dyktige terapeuter som har god faglig forståelse og kompetanse til å møte fremtidens helseutfordringer. 

Vi er en selvstendig og privat skole for dem som vil ha et spennende studie som leder til en givende og meningsfylt jobb. Våre studenter går ut i verden med god kunnskap om faget nevrorefleksologi, og er klare til å begynne å behandle pasienter.

En moderne behandlingsform med røtter i tradisjon

Nevrorefleksologi har sine røtter fra tradisjonell refleksologi, men har blitt videreutviklet av oss ved Medika Nova siden 1990, til å bli en moderne behandlingsform tilpasset det moderne sykdomsbildet. Vi behandler alt fra kroniske kroppslige plager og muskelsykdommer, til søvnproblemer og stress.

Den moderne verden stiller oss overfor helt særegne utfordringer; stress, overstimulering, holdningsproblemer og søvnmangel. Samtidig finnes det kroppslige utfordringer som alltid har vært der; idrettsskader, muskelsykdommer og dårlig blodsirkulasjon. Nevrorefleksologi hjelper kroppen til å hjelpe seg selv i møte med disse problemene.

Studer nevrorefleksologi ved Medika Nova

Vi tilbyr et toårig studieløp på deltid, som gjør deg til en ferdig utdannet nevrorefleksolog. Utdannelsen gir deg et verktøy til å behandle mennesker i alle aldre, for en rekke ulike plager. Studiet består av 330 undervisningstimer og 400 timer med egenpraksis og selvstendige studier. Studiet er godkjent av Nevrorefleksologforeningen.

Søk studieplass i dag!

Utdanningen passer for deg som liker å jobbe med mennesker, ønsker frihet til å kontrollere egen arbeidshverdag og som ønsker å hjelpe andre til bedre helse. En nevrorefleksolog møter mennesker i alle aldre med forskjellige plager. Som terapeut ser man hele mennesket og søker å finne årsaken til pasientens problem. Vårt mål er å utdanne dyktige terapeuter som har god faglig forståelse og kompetanse til å møte fremtidens helseutfordringer.


For kontakt eller mer informasjon om Medika Nova, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Lurer du på hvordan studiehverdagen på Medika Nova ser ut? Ta en titt her!

Utdanninger

Nevrorefleksologi Oslo

Vis alle

Kontakt skolen

Medika Nova

Pilestredet park 7
0176 Oslo

Tlf: +47 21 56 66 56
medikanova.no

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Medika Nova.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 4 omtaler

Åsne Standnes
I studiet er det hands on fra første stund! Det er learning by doing, ispedd nødvendig teori og filosofi. Behandlingsmetode blir vist, deretter arbeider vi ved benk i små grupper under rettledning. Jeg opplever tilstedeværende lærere med mye humor, og evne til å formidle kunnskap og egne erfaringer. Mellom samlinger legges det opp til egen p...
Vis hele omtalen
Espen
Kan anbefales for deg som er usikker på om du vil bli massør, akupunktør eller ønsker å prøve noe nytt. Jeg hoppet av "aktivt-salg" og angrer ikke et sekund på å ha valgt Medika Nova som lærested. Lærerne gjør læringen om kroppens funksjoner veldig lett å forstå for oss som ikke har vært i nærheten av anatomiske begreper og klarer å holde e...
Vis hele omtalen
Eli Joramo
Anbefales på det sterkeste! Studiet har god balanse mellom det teoretiske og det praktiske, og man får gå i gang med praktisk øving ved benken fra første skoledag. Lærerne er faglig dyktige og man får god oppfølgning!
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medika Nova:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(5,0)
Basert på 4 omtaler
Fra fotojournalist til nevrorefl...

Aleksander er utdannet fotojournalist og har tidligere jobbet i mediebransjen. Få et innblikk i hvorfor han valgte å bli nevrorefleksolog gjennom Medika Nova!

Les mer
Få et innblikk i en students hve...

Jakob studerer nevrorefleksologi ved Medika Nova. Les om hans erfaring med skolen her!

Les mer