Master

Informasjonssystemer

Universitetet i Agder, i Kristiansand
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Informasjonssystemer

Har du lyst til å bidra til å utvikle en mer bærekraftig fremtid gjennom digitalisering? Da vil du få den kunnskapen du trenger gjennom en master i Informasjonssystemer. Ved å se på bruk, design og implementering av informasjonsteknologi, er vi opptatt av å forstå det store bildet; hvordan kan vi nyttiggjøre oss teknologien til gode for samfunnet? Du vil oppnå en forståelse for det komplekse samspillet mellom sosiale, organisatoriske og teknologiske faktorer ved innføring og bruk av informasjonssystemer. Samtidig som vi har tro på teknologien, er vi opptatt av å utvikle kritisk forståelse og innsikt i både muligheter og utfordringer som oppstår i et mer digitalisert samfunn.

Det er stort behov for kompetanse innenfor områdene digital forretningsforståelse, bærekraft og digital transformasjon i privat og offentlig sektor. Det er også behov for kandidater som forstår samspillet mellom teknologi og organisasjon. Kandidater som har fullført dette programmet kvalifiserer for slike stillinger, for eksempel som prosjektledere, analytikere, systemutviklere og konsulenter, i tillegg til lederstillinger i sektoren.

Universitetet i Agder
Universitetsveien 25
4630 Kristiansand

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder består av de to campusene Kristiansand og Grimstad. Her finner du henholdsvis 8 500 og 3 500 studenter, fordelt på studier innen helse- og idrettsvitenskap, humaniora og pedagogikk, kunstfag, samfunnsvitenskap, teknologi og realfag, samt avdeling for lærerutdanning...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Agder

Highlights