Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

University of Fredericton (UFred)

i Nettstudier
Få mer informasjon om skolen 👍

University of Fredericton (UFred)

University of Fredericton (UFred)

University of Fredericton (UFred) er en fremragende nettbasert institusjon basert i Fredericton, New Brunswick. UFred tilbyr en rekke sertifikater, diplomer og gradsprogrammer og er kjent for sine innovative nettbaserte utdanninger, der fokus er lederskapsutvikling og livslang læring.

UFred leverer en distinkt nettbasert læringsopplevelse skreddersydd for å støtte sine studenters akademiske og profesjonelle ambisjoner. Med et engasjement for tilgjengelig og anvendt yrkesutdanning, har UFred som visjon å gi elever over hele verden muligheten til å oppnå sine mål.

UFred preges av verdier som integritet, lidenskap, gjensidig tillit og kompetanse, og er dedikert til å fremme en kultur av læring og gjensidig respekt.

Hvorfor velge UFred?

UFred tilbyr nettstudenter samme kaliber av utdanning og nettverks- og samarbeidsmuligheter som programmer på campus. Gjennom kontinuerlig interaksjon med professorer og medstudenter deltar studenter i diskusjoner, stiller spørsmål og samarbeider om studiemateriale, alt i et virtuelt miljø.

UFreds historie

University of Fredericton ble grunnlagt i 2005 og er en privat institusjon som forutså fremtiden for fullstendig nettbasert utdanning. UFred har forpliktet seg til å levere overlegen kvalitet og fortsetter å utvide sin rekkevidde internasjonalt.

Fordelene ved å lære med UFred

  • Fleksibilitet: UFreds programmer er utformet for yrkesaktive, noe som gjør det mulig for studenter å kombinere studier med karriere og personlige forpliktelser. Med muligheten til å ta pauser i studiene etter behov, sikrer UFred fleksibilitet for å imøtekomme ulike livssituasjoner.
  • Online gjennom design: UFreds har tatt et bevisst valg om å tilby nettstudier. Dette muliggjør global deltakelse og uten å forstyrre karrierer eller kreve reising.
  • Prisverdighet: UFred tilbyr prisgunstige programmer uten at der påvirker kvaliteten. Med fleksibiliteten til å betale for enkeltemner eller kurs, kan studentene håndtere sine økonomiske forpliktelser på en effektiv måte.For kontakt eller mer informasjon om University of Fredericton (UFred), vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Bachelor of Business Administration (BBA) - Online Nettstudier

Jeg vil vite mer!

Request information

Want to know more about University of Fredericton (UFred)? Fill out the form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Highlights