Oslo Nye Fagskole

i Oslo (+ 1 studiesteder)
Få mer informasjon om skolen 👍

Oslo Nye Fagskole

Oslo Nye Fagskole

Hvis du lærer best gjennom praktisk jobbing, kan fagskoleutdanning være riktig for deg. Fagskolen tilbyr kortere studier som gir deg verktøyene du trenger for å mestre nye utfordringer i yrkeslivet.  

Oslo Nye Fagskole (ONF) er en privat fagskole med moderne og fremtidsrettede studietilbud innen teknologi og design. Vi tilbyr korte og fleksible nettbaserte læringsløp hvor du løser praktiske problemstillinger du vil møte i arbeidslivet. Hos oss lærer du gjennom praktisk og yrkesrettet arbeid, med tett oppføling av fagmiljøet. Våre fagansatte har lang fartstid i bransjen og utdanningene er sømløst koblet til yrkeslivet. Vårt overordnede mål er at du skal kunne gå rett ut i relevant jobb, uten behov for mer opplæring. Vi samarbeider tett med bransjen du skal jobbe i, og derfor kaller vi studiene ved Oslo Nye Fagskole «arbeidslivets utdanning». 

Oslo Nye Fagskole gir deg den kompetansen du trenger, når du trenger det!   

Fagskolens studier består av 3 områder innenfor teknologi og design: 

Programmering for web

Programmering er kunsten og vitenskapen å skrive instruksjoner for datamaskiner, også kjent som kode. Dette fagområdet omfatter utvikling av programvare, applikasjoner og nettsteder ved hjelp av ulike programmeringsspråk. Programmerere oversetter konsepter og ideer til praktisk fungerende kode, og jobber ofte med å løse komplekse problemer gjennom logisk tenkning og algoritmisk tilnærming. Hos ONF handler programmering bl.a. om utvikling av den brukervendte og server-siden av webapplikasjoner 

Product management

Product management tar for seg prosessen med å planlegge, utvikle og administrere et produkt gjennom hele livssyklusen, fra konseptualisering til lansering og vedlikehold. Produktstyring involverer ofte å forstå kundens behov, koordinere med ulike team (som utvikling, markedsføring, og salg), og sikre at produktet oppfyller forretningsmål og kundekrav. En produktleder tar vanligvis ansvaret for å veilede produktet gjennom alle disse stadiene og sørger for at det er konkurransedyktig og vellykket på markedet. 

Design 

Design involverer å skape og formgi produkter, opplevelser eller løsninger med hensyn til funksjonalitet, estetikk og brukervennlighet. Innenfor teknologi kan design omfatte grafisk design, brukergrensesnittdesign (UI), brukeropplevelsesdesign (UX) og produktdesign. Designprosessen inkluderer vanligvis forskning, konseptualisering, prototyping og iterativ forbedring for å skape produkter og løsninger som er både visuelt tiltalende og funksjonelle. 

Hvorfor velge Oslo Nye Fagskole?

Å være student ved Oslo Nye Fagskole (ONF) gir deg friheten til å forme din egen utdanningsreise og tilpasse læringen til dine behov.  

  • Du får fleksibilitet i tid og sted
  • Du lærer praktiske ferdigheter
  • Studier tilpasset dine behov
  • Vi sørger for nærhet til bransjen

Oslo Nye Fagskole bygger sin virksomhet på følgende verdier:

Ambisiøs

Vi er ambisiøse og motiveres av å sette høye mål. Dette gjelder både for våre studenter, men også for fagskolen som organisasjon.  

Utforskende 

Vi oppmuntrer til nysgjerrighet og utforskning. Vi er derfor åpne for å teste ut nye ideer, metoder og teknologier. Dette skaper et dynamisk læringsmiljø som hjelper våre studenter med å møte fremtidens utfordringer. 

Kvalitet

Vi streber etter å levere høy kvalitet i alle ledd. Vårt fokus er å sikre at våre studenter får en læringsopplevelse med høy faglig og pedagogisk standard. 


For kontakt eller mer informasjon om Oslo Nye Fagskole, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

AI Integrated Web Programming Nettstudier
Cyber Security for everyone Nettstudier
Digital Product Development Nettstudier
Front-end development with AI Nettstudier
The Design Thinking Process Nettstudier
User first – UX Essentials Nettstudier
UX and Design Thinking Nettstudier
Web Development Essentials Nettstudier

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Oslo Nye Fagskole.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

Kontakt skolen

Oslo Nye Fagskole

Lovisenberggata 13
0465 Oslo

Tlf: +47 412 60 140
oslonyehoyskole.no

Highlights