Vis studentum.no som: Mobil

Executive master i anvendt finans

Norges Handelshøyskole
Sammendrag
Master
Bergen
2 år
Deltid
Støttet av lånekassen

Executive master i anvendt finans

Dette er en erfaringsbasert mastergrad som gir en solid kompetanse i hele finansfaget kombinert med spesialisering gjennom relevante fordypningsstudier. Executive master i anvendt finans settes sammen av AFA studiet, samt en eller to valgfrie fordypningsmoduler på til sammen 30 studiepoeng. På denne måten kan du spesialisere deg i det feltet som er mest aktuelt for deg.

Studieprogrammet kombinerer faglig tyngde med ledende markedskompetanse, basert på samarbeidet mellom NHH og Norske Finansanalytikeres Forening. I studiene inngår selvstendig, gruppebasert, veiledet utredningsarbeid slik at man kan fordype seg i særlig engasjerende faglige tema. Gjennom aktiv deltakelse utvikler du et nettverk med faglig relevans både under og etter studiet. Dette er studieprogrammet for deg som arbeider i finansnæringen, industrien, offentlige organer og andre næringer, og som dermed kan delta aktivt ut fra faglig engasjement og relevant erfaring.

Norges Handelshøyskole

NHH

Norges Handelshøyskole

Vil du studere økonomi og administrasjon eller bli siviløkonomi? Norges Handelshøyskole (NHH) har landets ledende fagmiljø for forskning og utdanning innen økonomi og administrasjon.

NHH fokuserer på kvalitet og praktisk relevans, og tilbyr master i regnskap og revisjon og siviløkonomutdanning. Siviløkonomstudiet består av en 3-årig Bachelor i Økonomi og administrasjon og en Master i Økonomi og administrasjon. Med en bachelorgrad fra Norges Handelshøyskole har du rett til overgang til de 2-årige masterstudiene.

Hvorfor velge Norges Handelshøyskole?

  • Norges ledende fagmiljø
  • Studer sammen med de beste og mest motiverte studentene
  • Stor valgfrihet i studiet
  • Kombiner mastergraden med en CEMS – Master in International Management
  • Landets beste tilbud om utveksling
  • Studere der næringslivet rekrutterer aktivt nesten hver eneste dag
  • Kanskje landets mest aktive studentforening

Internasjonale muligheter

NHH har et internasjonalt miljø som rekrutterer studenter fra hele verden. Høsten 2008 var ca hver 5. nye student utenlandsk. Studenter på Norges Handelshøyskole kan reise på utveksling både på bachelor- og masternivå, og ca 75 prosent av alle NHH-studentene velger å ta minst ett semester i utlandet. NHH samarbeider om utveksling med de beste lærestedene verden over, og har avtaler med over 100 læresteder i 37 land på 5 kontinent.

På Norges Handelshøyskole er språk- og kulturforståelse et viktig supplement til de økonomiske fagene. Mange studenter velger språk som valgfag slik at de er godt rustet til sitt utvekslingsopphold.

Studentmiljøet ved Norges Handelshøyskole

NHH har kanskje landets mest aktive studentmiljø. Over 40 prosent har hatt tillitsverv i en av studentforeningens (NHHS) 25 underutvalg eller nærmere 40 interessegrupper. I NHHS finner du blant annet grupper innen idrett, musikk, kultur, humanitært arbeid, media og næringsliv.

Arbeidsmarked for økonomer og siviløkonomer fra NHH

Arbeidsmarkedet for NHH-kandidater er svært godt. De rekrutteres til alle bransjer som ledere, rådgivere og fagkonsulenter. På Norges Handelshøyskole er det bedriftspresentasjoner nesten daglig og hvert år besøker mer enn 60 bedrifter Karrieredagen. I tillegg er det en egen Karrieredag for internasjonal rekruttering.

Vis alle utdanninger fra Norges Handelshøyskole

Kontaktinformasjon til Norges Handelshøyskole

Norges Handelshøyskole

Helleveien 30
5045 Bergen

Tlf: +47 55 95 92 00
Fax +47 55 95 95 65


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!