Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

LIBF (London Institute of Banking and Finance)

i Nettstudier
Få mer informasjon om skolen 👍

LIBF (London Institute of Banking and Finance)

LIBF (London Institute of Banking and Finance)

LIBF bryter gapet mellom tradisjonell utdanning og de stadig skiftende behovene i dagens digitale landskap gjennom innovative og nettbaserte kurs. Med over 140 års erfaring viser de veien innen fleksibel utdanning og forbereder deg for suksess.

Kursene er utformet for å gi deg muligheten til å navigere trygt i din valgte karrierevei. Ved LIBF får du kunnskapen og ferdigehetene du trenger for å lykkes. Enten du har tidligere erfaring og søker fleksibilitet for å integrere studier i en hektisk hverdag, er nyutdannet student som ønsker å ta et kurs på vårt campus i London, eller er ivrig etter å studere på nett, tilbyr LIBF grenseløse muligheter.

Bli med i LIBF, der de fremmer dristige, entreprenørielle sinn, oppmuntrer til innovativ tenkning og gir morgendagens ledere mulighet til å ta neste steg.

Hvorfor velge nettstudier ved LIBF?

Nettstudier gjør det mulig for både internasjonale og britiske studenter å ta en LIBF-grad på en fleksibel måte. Du kan studere i ditt eget tempo og dermed kombinere studier med jobb eller andre forpliktelser. 

Hvorfor studere ved LIBF?

LIBF er kjent for å ha en utmerket praktisk tilpasset undervisning og et fakultet med akademikere som har hatt vellykkede karrierer. Du lærer av bransjeledere som er ivrige etter å dele sine erfaringer og berike din læringsreise. Når du blir en del av LIBF, trer du inn i et globalt fellesskap av yrkesaktive som tilbyr uvurderlig støtte i hvert steg av din karriere. I tillegg er LIBF en registrert leverandør av høyere utdanning akkreditert av Office for Students.

Hva er LIBFs historie?

LIBF ble grunnlagt i 1879 og oppsto fra visjonen til en liten gruppe bankansatte som innså viktigheten av profesjonell akkreditering innen bransjen. Deres visjon la grunnlaget for etableringen av det første Institute of Bankers i England og Wales, som senere utviklet seg til LIBF.

I dag gir LIBF studenter over hele verden fleksibiliteten til å lære online fra hvor som helst eller gjennom kurs på deres campus i London. Som den eneste profesjonelle organisasjonen i verden med myndighet til å utstede akademiske grader, har de et globalt fellesskap av studenter og alumner som strekker seg over 130 land.


For kontakt eller mer informasjon om LIBF (London Institute of Banking and Finance), vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

BSc (Hons) Business management Nettstudier

Jeg vil vite mer!

Request information

Want to know more about LIBF (London Institute of Banking and Finance)? Fill out the form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Highlights