Videre- og etterutdanning

Videreutdanning i Osteopati

Kristiania , i Oslo
Varighet
1 år (60 studiepoeng)
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
1 år (60 studiepoeng)
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Videreutdanning i Osteopati

Videreutdanning i osteopati

Er du interessert i kroppens oppbygning og funksjon? Ønsker du å jobbe tett med mennesker og bidra til å fremme god helse? Ta en videreutdanning i osteopati!

Kristiania tilbyr Norges eneste fulltidsstudium innen osteopati. Videreutdanningen i osteopati bygger på Bachelor i osteopati,og i tråd med internasjonale standarder for utdanning innen osteopati kreves en 4-årig heltid osteopatiutdannelse.

Videreutdanningen gir deg ny kunnskap og nye ferdigheter gjennom teoretisk og praktisk undervisning samt klinisk praksis påstudentklinikken. Dyktige forelesere og veiledere danner bro mellom læringsmålene fra bachelorgraden i osteopati til videreutdanningen – og videre inn i eget virke som praktiserende osteopat.

Hva lærer du?

Videreutdanningen i osteopati bygger på Bachelor i osteopati som samlet gir vurderingsgrunnlaget for autorisasjon som osteopat. Gjennom det siste året av osteopatiutdanningen tilegner man seg ytterligere kompetanse innen smertevitenskap, pasienthåndtering, tverrfaglig samarbeid, teoretisk og praktisk fagspesialisering, helsespesifikk forskning og utviklingsarbeid. Studenten tilegner seg også ytterligere kunnskap innen fysisk aktivitet og ernæring. Hele studieåret praktiserer man med pasienter under veiledning og tilegner seg erfaring som er helt nødvendig og aktuell for videre virke som osteopat.

Du får kunnskaper om:

  • Etablering og drifting av klinikk
  • Klinisk veiledning og utvikling
  • Helsevitenskap og forskningsformidling
  • Osteopatisk klinisk håndtering

Utdanningens formål

Det primære formålet med videreutdanningen er å få studenten til å utøve osteopati på en selvstendig, forsvarlig, reflektert og effektiv måte. Utdanningen sørger for at studenten skal kunne praktisere som helsepersonell og yte forsvarlig og omsorgsfull helsehjelp. Studenten vil inneha kompetanse til å bli en del av et tverrfaglig team i undersøkelse og behandling av pasienter med smerter i muskel- og skjelettsystemet. Dette innebærer en brobygging mellom forskning og praksis, hvor studenten får kompetanse innen formidling og tolkning av forskning for å etablere en evidensinformert praksis. Studenten vil bli stimulert til kontinuerlig faglig oppdatering som kan ivaretas etter endt utdanning.

For kontakt eller mer informasjon om Videreutdanning i Osteopati, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Oslo

Videre studier/jobbmuligheter

Osteopati blir stadig mer etablert som behandlingstilbud i Norge, og de fleste uteksaminerte velger å jobbe ved egne klinikker eller i tverrfaglige team innen muskel og skjelettplager. Som diplomert osteopat har du også arbeids- og videreutdanningsmuligheter i flere andre land.

Du har rett til medlemskap i Norsk Osteopat Forbund og vil få ansvars- og skadeforsikring. I tillegg vil du registreres, slik at du ikke må betale merverdiavgift på tjenestene og behandlingen du leverer.

Opptakskrav/Søknad

På dette studiet må du innfri krav om fullført Bachelor i Osteopati. Du må også leverepolitiattest.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader.

Hvorfor velge Kristiania ?

Relevante gjesteforelesere

Sosialt skolemiljø

Tett på arbeidslivet

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Videreutdanning i Osteopati.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Kristiania
Prinsens gate 7-9
0107 Oslo

Kristiania  |  Utdanning med tradisjon for forandring

Kristiania tilbyr høyere utdanning i Oslo, Bergen og på nett. Vi jobber tverrfaglig og tett på arbeidslivet, og våre fagskole-, bachelor- og masterstudier er kjent for praksis/internship-muligheter. Vi har over 100 utdanninger, fordelt på fire fagfelt: HR, markedsføring og kommunikasjon...

Les mer og vis alle utdanninger ved Kristiania

Highlights