Vis studentum.no som: Mobil

Master i Information Systems – Business Analytics

Høyskolen Kristiania
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Oslo
Ja

Master i Information Systems – Business Analytics

student ved business analytics

Information Systems - Business Analytics

Denne utdanningen lar deg bygge broer mellom informasjonsteknologi og forretningsdrift, en egenskap som er svært ettertraktet på arbeidsmarkedet.

Information Systems (IS) er både en profesjonell disiplin og et akademisk felt som skal fungere som en brobygger mellom teknisk IT-kompetanse og forretningsbehov. Å mestre å være denne brobyggeren vil gjøre deg til en attraktiv medarbeider i de fleste organisasjoner og bedrifter verden over.

Som et akademisk felt går IS grundig i dybden på flere temaer som strategi, ledelse, forretningssystemer, IT-utvikling samt forbrukeratferd og etterspørsel. Samtidig vil du i løpet av studietiden din hos oss få en overordnet ekspertise om forholdet mellom teknologi og samfunnet forøvrig. 

Behovet for kompetent IT-personell har aldri vært høyere, og det forventes at etterspørselen vil øke i tiden som kommer. Med en Master of Science in Information Systems: Business Analytics vil du få verdifulle innsikter og ferdigheter som vil hjelpe deg muliggjøre spennende karrieremål i en stadig voksende bransje.

Masteren baserer seg på det nyeste fra forskning og du vil bli undervist av aktive forskere ved Høyskolen Kristiania som gir deg verktøyene du vil trenge for å bli vellykket.

Hva lærer du?  

I løpet av studietiden din hos oss vil du få en avansert kunnskap om informasjonssystemer og hvordan man forsker på dette. Du vil bli dyktig på å analysere teorier, jobbe med hypoteser, utarbeide strategier og foreta gode valg basert på analyse og metode.

Fag vi vil gå i dybden på inkluderer:

 • Data Management
 • IT Governance
 • Applied and Big Data Analytics
 • Advanced Visual Analytics
 • Research Methods 

Etter endt studietid vil du har praktiske kunnskaper rundt hvordan man analyserer komplekse problemer relatert til informasjonssystemer, hvordan du kan designe eller anbefale gode løsninger og hvordan du måler resultater som holder høy standard hos en organisasjon. I tillegg vil du ha ferdighetene som trengs for å kunne skape nye analysemetoder og teknikker.

Du vil jobbe med forelesere som er aktive forskere, få tilgang til problemstillinger fra virkelighetens arbeidsliv og utarbeide løsninger i våre labs på Høyskolen Kristiania.

For kontakt eller mer informasjon om Master i Information Systems – Business Analytics, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Master of Science in Information Systems: Business Analytics er utarbeidet i nært samarbeid med næringslivet for å sikre at du har ettertraktede og ønskede egenskapene når du er ferdig utdannet.

Våre tidligere studenter i informasjonsteknologi jobber i dag som CIO’s, IT-sjefer, forretningsutviklere, programvareutviklere, analytikere, konsulenter og IT-sjefer innen sikkerhet.

Etter endt utdanning vil du ha tittelen Master i of Science in Information Systems, og utdanningen kvalifiserer deg også til å studere til en doktorgrad innen et relatert fagfelt eller emne.

Opptakskrav/Søknad

For å kunne søke på studiet må du oppfylle følgende krav:

 • Karaktersnitt fra bachelorgraden din er minimum C. Relevant praksis, eller andre spesielle hensyn, kan i noen tilfeller veie opp for ikke oppfylt karakterkrav.

For fordypning i Business Analytics er emner i matematikk, programmering, statistikk og / eller økonometrikk høyt foretrukket.

I tillegg må du ha en bachelorgrad innen ett av følgende områder:

 • IT
 • ledelse
 • økonomi
 • e-business
 • statistikk
 • markedsføring

Du må også sende inn et motivasjonsbrev på engelsk (500 ord). 

Studiefakta, Tittel m.m

120 studiepoeng.

Kostnader

47 000 kr pr semester
1900 kr registreringsavgift

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Master i Information Systems – Business Analytics.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania  |  En framtidsrettet høyskole

Høyskolen Kristiania er en utdanningsstiftelse med 10.000 studenter fordelt på studiesteder i Oslo, Bergen og på nett. Stiftelsen Høyskolen Kristiania eier Westerdals Oslo ACT, og sammen har vi 10 000 studenter, 460 ansatte, 700 millioner i omsetning og et spennende utdanningstilbud. Vi er en akkreditert høyskole med solid økonomi der alt overskudd går tilbake til høyskolen og blir investert til det beste for studentene.

Høyskolen Kristiania er en framtidsrettet høyskole, og er særlig opptatt av samfunnets behov for kompetanse og kunnskap. Innen alle høyskolens fagområder jobber det dyktige forskere som hver dag sørger for at den viktigste og nyeste kunnskapen omsettes til undervisning. Ved å være innovative og nyskapende har høyskolen i over 100 år tilbudt morgendagens utdanninger.

Organisasjonens faglige virksomhet er delt inn i fire institutter og en avdeling for fagskolestudier.

Høyskolen Kristiania tilbyr studier innen:

 • Markedsføring og innovasjon
 • Ledelse og HR
 • Helse
 • Teknologi

Westerdals tilbyr studier innen:

 • Design og kommunikasjon 
 • Film og medier 
 • Musikk og scene

De ulike studiene tilbys som årsenheter, fagskolestudier, bachelorstudier, masterstudier, nettstudier og videre-/etterutdanning.

  Høyskolen Kristiania Oslo

  Femti meter fra paradegaten Karl Johan ligger Høyskolen Kristiania Oslo, i en ærverdig gammel bankbygning fra 1860. Der jobber det engasjerte fagpersoner som gir deg tyngden du trenger til å kunne ta steget ut i arbeidslivet med god selvtillit.

  Høyskolen Kristiania Oslo er en unik høyskole som holder til i moderne lokaler med historisk atmosfære midt i Oslo sentrum. Der finner du fasiliteter som egne Mac-rom, ulike typer studio og verksteder, bibliotek, kantine, kaffebar og studentpub, i tillegg til auditorier og klasserom av ulike størrelser. For helsefagstudentene har skolen treningsrom, anatomisk læringssenter, fysiologisk testlab og studentklinikk.

  Høyskolen Kristiania Bergen

  I sjøkanten mellom Akvariet og Fisketorget ligger Høyskolen Kristiania Bergen. Skolens sentrale beliggenhet i sentrum gjør at du kommer deg raskt til skolen fra de fleste bydeler, enten du velger å reise kollektivt, sykle eller ta beina fatt. Fasilitetene er topp moderne, med mange klasserom, grupperom, datasaler og ulike typer studio.

  Høyskolen har i mange år jobbet målrettet med å opparbeide tette relasjoner til næringslivet. Dette har ført til spennende samarbeid, der skolens studenter blant annet har løst reelle oppgaver for TV 2, Adams Matkasse, Ungt Entrepenørskap, Nordiske Mediedager og mange flere.

  Bergen, byen mellom de syv fjell, er vakker. Den tette trehusbebyggelsen og de brosteinsbelagte gatene skaper en helt spesiell atmosfære. Norges nest største by er urban, men har likevel klart å bevare småbysjarmen. Befolkningen er kanskje landets mest patriotiske og lidenskapelige, men likevel er det ikke vanskelig å være innflytter og ny student. Folk er sosiale og ønsker å bli kjent med nye mennesker. Bli derfor ikke overrasket om noen ønsker å slå av en prat med deg på bussen eller i kassakøen.

  Nettstudier

  Ønsker du en fleksibel og selvstyrt studiehverdag tilbyr Høyskolen Kristiania en rekke studier og kurs på høyskole- og fagskolenivå også som nettstudier. Som nettstudent blir du tildelt en faglig veileder som hjelper deg i gjennom studiet og du får en stor grad av fleksibilitet til å studere når og hvor du vil.

  Høyskolen Kristiania

  Vis alle utdanninger fra Høyskolen Kristiania

  Kontaktinformasjon til Høyskolen Kristiania

  Høyskolen Kristiania

  Kirkegata 24
  0107 Oslo

  Studiested

  Vil du vite mer?

  Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Master i Information Systems – Business Analytics:

  Motta nyhetsbrev om utdanning
  OMTALER

  Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!