Vis studentum.no som: Mobil

HR og organisasjonspsykologi

Høyskolen Kristiania
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Ja
Høst
Søknadsfrist: Rullerende opptak
Bergen, Oslo

HR og organisasjonspsykologi

Bachelor i HR og organisasjonspsykologi

Organisasjonspsykologi handler om hvordan mennesker har det på jobb, og hvordan vi fungerer sammen i grupper og team. Når vi trives på jobb, presterer vi bedre. På dette studiet lærer du hvordan mennesker utvikler seg i jobben sin, og hvordan vi trives på jobb. Du lærer hvordan organisasjonspsykologi er viktig for arbeidsplassers resultater og prestasjoner.

HR og organisasjonspsykologi høyskolen kristiania

Endringer, omstillinger og arbeidsmiljø

Ved Bachelor i HR og organisasjonspsykologi studerer vi tre nivåer i organisasjonens sosiale system: Hele organisasjonen, team/gruppe, og individ. Arbeidslivet blir stadig mer komplekst og preges av hurtige endringer. Organisasjonen må utvikle og omstille seg, men samtidig fungere godt i daglig drift. Virksomheten er avhengig av at den enkelte medarbeider og leder trives, og bidrar til organisasjonens beste.

Lær å utvikle gode ledere – og medarbeidere

HR-avdelingen i en organisasjon skal fasilitere utvikling og prestasjoner. Da må du ha innsikt i hva som driver adferd og motivasjon hos medarbeidere, ledere og team. Som HR-medarbeider vil du ha kunnskap om hvordan mennesker og grupper fungerer, og har en viktig rolle som støttespiller for ledere i deres arbeid med interne prosesser. HR har dermed sentral funksjon innen lederutvikling og lederstøtte.

Nærhet til arbeidslivet

Vi er opptatt av at studentene våre skal være klare for arbeidslivet etter utdanningen hos oss. Derfor har vi gjesteforelesere gjennom hele bachelorløpet, og våre forelesere er også ute i bedriftene og holder foredrag jevnlig. Slik holder vi oss aktuelle. Gjennom caser og gjesteforelesere får du et innblikk i hvilke utfordringer bedriftene står i. Arbeidslivet ber om praksisnære studier. Ved Høyskolen Kristiania har vi tatt dette på alvor, og gir deg derfor muligheten til å ha praksis i en bedrift i et helt semester. Tilbakemeldingene fra næringslivet er at våre kandidater tilfører ny kunnskap til bedriften, og at de kan settes i arbeid fra dag én.

Høy trivsel på studiet gir gode resultater

Høyskolen Kristiania legger til rette for at du kan bygge ditt sosiale og profesjonelle nettverk. Hvis du vil, kan du engasjere deg i HRs egen linjeforening, som er HR-studentenes faglige og sosiale nettverk. HR-studentene ved Høyskolen Kristiania har i en årrekke vunnet «Årets kandidat», en pris som deles ut til studenten med de aller beste karakterene innen merkantil studieretning.

Felles første år

Er du usikker på hvilket av HR-studiene som passer best for deg? Hos Høyskolen Kristiania kan du velge retning etter første studieår. Det første året har du emner fra både personalledelse og organisasjonspsykologi, slik at du kan gjøre deg opp en kvalifisert mening om hva du ønsker å gå videre med.

Opptakskrav/Søknad

For å kunne søke på studiet må du ha ett av punktene nedenfor:

 • Generell studiekompetanse
 • Generell studiekompetanse etter fagopplæring med fag/svennebrev eller yrkespraksis og utdanning etter 23/5-regelen
 • Realkompetanse

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 studiepoeng). 

Kostnader

34 300 kr per semester (med forbehold om endringer). 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen HR og organisasjonspsykologi.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania  |  En framtidsrettet høyskole

Høyskolen Kristiania er en utdanningsstiftelse med 10.000 studenter fordelt på studiesteder i Oslo, Bergen og på nett. Stiftelsen Høyskolen Kristiania eier Westerdals Oslo ACT, og sammen har vi 10 000 studenter, 460 ansatte, 700 millioner i omsetning og et spennende utdanningstilbud. Vi er en akkreditert høyskole med solid økonomi der alt overskudd går tilbake til høyskolen og blir investert til det beste for studentene.

Høyskolen Kristiania er en framtidsrettet høyskole, og er særlig opptatt av samfunnets behov for kompetanse og kunnskap. Innen alle høyskolens fagområder jobber det dyktige forskere som hver dag sørger for at den viktigste og nyeste kunnskapen omsettes til undervisning. Ved å være innovative og nyskapende har høyskolen i over 100 år tilbudt morgendagens utdanninger.

Organisasjonens faglige virksomhet er delt inn i fire institutter og en avdeling for fagskolestudier.

Høyskolen Kristiania tilbyr studier innen:

 • Markedsføring og innovasjon
 • Ledelse og HR
 • Helse
 • Teknologi

Westerdals tilbyr studier innen:

 • Design og kommunikasjon 
 • Film og medier 
 • Musikk og scene

De ulike studiene tilbys som årsenheter, fagskolestudier, bachelorstudier, masterstudier, nettstudier og videre-/etterutdanning.

  Høyskolen Kristiania Oslo

  Femti meter fra paradegaten Karl Johan ligger Høyskolen Kristiania Oslo, i en ærverdig gammel bankbygning fra 1860. Der jobber det engasjerte fagpersoner som gir deg tyngden du trenger til å kunne ta steget ut i arbeidslivet med god selvtillit.

  Høyskolen Kristiania Oslo er en unik høyskole som holder til i moderne lokaler med historisk atmosfære midt i Oslo sentrum. Der finner du fasiliteter som egne Mac-rom, ulike typer studio og verksteder, bibliotek, kantine, kaffebar og studentpub, i tillegg til auditorier og klasserom av ulike størrelser. For helsefagstudentene har skolen treningsrom, anatomisk læringssenter, fysiologisk testlab og studentklinikk.

  Høyskolen Kristiania Bergen

  I sjøkanten mellom Akvariet og Fisketorget ligger Høyskolen Kristiania Bergen. Skolens sentrale beliggenhet i sentrum gjør at du kommer deg raskt til skolen fra de fleste bydeler, enten du velger å reise kollektivt, sykle eller ta beina fatt. Fasilitetene er topp moderne, med mange klasserom, grupperom, datasaler og ulike typer studio.

  Høyskolen har i mange år jobbet målrettet med å opparbeide tette relasjoner til næringslivet. Dette har ført til spennende samarbeid, der skolens studenter blant annet har løst reelle oppgaver for TV 2, Adams Matkasse, Ungt Entrepenørskap, Nordiske Mediedager og mange flere.

  Bergen, byen mellom de syv fjell, er vakker. Den tette trehusbebyggelsen og de brosteinsbelagte gatene skaper en helt spesiell atmosfære. Norges nest største by er urban, men har likevel klart å bevare småbysjarmen. Befolkningen er kanskje landets mest patriotiske og lidenskapelige, men likevel er det ikke vanskelig å være innflytter og ny student. Folk er sosiale og ønsker å bli kjent med nye mennesker. Bli derfor ikke overrasket om noen ønsker å slå av en prat med deg på bussen eller i kassakøen.

  Nettstudier

  Ønsker du en fleksibel og selvstyrt studiehverdag tilbyr Høyskolen Kristiania en rekke studier og kurs på høyskole- og fagskolenivå også som nettstudier. Som nettstudent blir du tildelt en faglig veileder som hjelper deg i gjennom studiet og du får en stor grad av fleksibilitet til å studere når og hvor du vil.

  Høyskolen Kristiania

  Vis alle utdanninger fra Høyskolen Kristiania

  Kontaktinformasjon til Høyskolen Kristiania

  Høyskolen Kristiania

  Kirkegata 24
  0107 Oslo

  Tlf: 22 59 60 00
  kristiania.no


  Studiested

  Vil du vite mer?

  Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra HR og organisasjonspsykologi:

  Motta nyhetsbrev om utdanning
  OMTALER

  Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!