Bachelorstudium i internasjonal kommunikasjon

Høgskolen i Østfold
Sammendrag
Bachelor
Halden
3 år
Heltid

Bachelorstudium i internasjonal kommunikasjon

Er du lei av å tape diskusjoner med familien din? På dette studiet lærer du å vinne (nesten) hver diskusjon, samt å overbevise følgerne dine på sosiale medier om hvorfor du har rett. Du får også grunnleggende kunnskap i Photoshop og Wordpress, og mulighet til å være med i en redaksjon sammen med andre studenter. Etter å ha fullført studiet vil du ha en bedre forståelse av samfunnet. Du vil kunne kommunisere godt på norsk og engelsk, og produsere video og podkast. 

Undervisningen

Undervisningen skjer i form av forelesninger, men du får også mulighet til å prøve ut teori i praksis. Du kan prøve ut det du lærer om for eksempel historiefortelling og retorikk ved å produsere innlegg til studiets sosiale medier, podkaster og videoer.

Utveksling!

I studiets 4. semester utveksler du til en av våre partnerinstitusjoner i et engelskspråklig land, et opphold du vil få stort utbytte av både faglig, sosialt og personlig.

"BIK åpnet opp dører jeg ikke turte å håpe på fra start. Takket være en av verdens desidert beste forelesere, utvekslingen til Australia, og praksisplassen hos TVNorge fant jeg åpningen ut i arbeidslivet. Jeg fikk drømmejobben før bacheloroppgaven var ferdig. Det var surrealistisk der og da. Men i etterkant vet jeg at alt vi lærte de 3 årene bidro til at jeg kom ut av skallet og virkelig turte å satse på drømmekarrieren. Snart 5 år senere sitter jeg og mimrer tilbake til den fantastiske tiden, og føler en enorm takknemlighet for at jeg fikk være en del av BIK. Det er tross alt en av hovedgrunnene til at jeg er der jeg er i dag."

Christine Engh Hansen, tidligere student, BIK12-kullet

«I den digitaliserte verden vi nå lever i, blir god kommunikasjon bare viktigere og viktigere. Gjennom min bachelorgrad i internasjonal kommunikasjon (BIK) skjønte jeg fort at dette er et studium som vokser med tiden og digitaliseringen. Kommunikasjonsbransjen er veldig variert, her kan man jobbe innenfor veldig mange type områder. Selv hadde jeg praksis i Coca-Cola Norge, via BIK, hvor jeg lærte ekstremt mye. Etter endt studium fikk jeg med en gang i jobb i medie- og kommunikasjonsbyrået Mindshare, som PR-intern, hvor jeg hovedsaklig driver med medieovervåkning og diverse PR-arbeid. Jeg tror den relevante arbeidserfaringen jeg fikk på CV-en gjennom min praksis i Coca-Cola var utslagsgivende for at jeg fikk denne jobben, i tillegg til at BIK er superrelevant over hele linja, BIK er fremtiden!"

Anders Harlem Nilssen, tidligere student, BIK16-kullet.

"Etter kun noen uker inn studiet fikk jeg opp øynene for hva som foregår rundt i verden, hvorfor det skjer og hvilke følger handlingene kan få. Jeg lærte om hvor enkelt mennesker kan forme, farge og skape en ønsket virkelighet. Jeg lærte også hvorfor kulturelle misforståelser oppstår, og om hvordan jeg selv kan kommunisere profesjonelt og lykkes i fremtiden – både på et nasjonalt og et internasjonalt plan."

Henriette Bendiksen, tidligere student, BIK15-kullet.

Les mer om hverdagen som BIK-student på studiets blogg og facebookside.

Her kan du høre på vår podcast i politisk kommunikasjon.

Søk oss også opp på Instagram på @bik_hiof

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold

B R A veien 4
1757 Halden

Tlf: (+47) 69 60 80 00
Fax 69 21 50 02


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!