5,0 (2 Omtaler)

Global Working

i Alicante
Få mer informasjon om skolen 👍

Global Working

Global Working

Global Working

Gjennom Global Working kan du bo og studere spansk i Spania - helt gratis! Det eneste du betaler for er reisen til Alicante, mat, drikke og aktiviteter på fritiden.

Global Working er et internasjonalt språkakademi og rekrutteringsbyrå med lang erfaring i det internasjonale arbeidsmarkedet. Vi tror på en verden uten fysiske og kulturelle grenser, hvor personer kan utvikle seg profesjonelt og realisere seg selv hvor som helst i verden.

Siden 2014 har vi spesialisert oss på rekruttering og opplæring av spanske sykepleiere som ønsker å jobbe i det norske helsevesenet.

Kvalitetssikret utdanning

Global Working er ISO 9001-sertifisert innen rekruttering og europeisk språkopplæring. ISO 9001 er en internasjonalt anerkjent kvalitetssertifisering som garanterer at arbeidsprosedyrer holder visse kvalitetsstandarder.

Våre ansatte

Våre ansatte har spesialisert seg på rekruttering, språkopplæring og talentutvikling, og siden 2014 har mer enn 1.000 sykepleiere gjennomført vårt utdanningsprogram og endt opp med jobb i norsk helsesektor.

Med over 21.000 timer norskundervisning hvert år, er vi den største norske språkskolen i Sør-Europa - og nå starter vi et nytt prosjekt!

Lær spansk i Alicante

Spansk er det mest studerte språket i verden etter engelsk og det nest største morsmålet. Å lære spansk har mange fordeler! Men hvordan kommer man igang? 

Spennende læring

Læringsprosessen kan ofte virke lang, kjedelig og vanskelig. Mange tenker tilbake på fremmedspråktimene med grammatikkoppgaver og gloseprøver. Grammatikk er imidlertid bare en liten del av det å lære et språk. Vi i Global Working tilbyr ikke bare grammatikk og gloseprøver, men en opplevelse for livet ved å bo i Spania.

Det finnes to måter å lære et språk på: Den formelle måten gjennom undervisning og den uformelle måten gjennom å bo og leve i landet du studerer språket til. Vi tilbyr deg begge mulighetene!

Fordelene med våre kurs

Etter 15 timer undervisning i uka, kombinert med språkutveksling, fritidstilbud og spanske roommates, vil du få grunnleggende kjennskap til spansk grammatikk, kommunisere og snakke om dagligdagse temaer på spansk. Alt dette under ditt opphold i Alicante.

  1. Få 3 timer spanskkurs hver dag
  2. Bo gratis sammen med spanske sykepleiere som lærer norsk
  3. Opplev Sør-Spania og nyt Costa Blancas fantastiske klima, strender og gastronomiFor kontakt eller mer informasjon om Global Working, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Spansk - gratis språkkurs Alicante
Spansk - gratis språkkurs (for alle) Alicante
Spansk - gratis språkkurs (samtalelærer) Alicante
Spanskkurs Alicante

Kontakt skolen

Global Working

alicante

Tlf: +47 77 29 92 05

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Global Working.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 2 omtaler
Skriv en skoleomtale
5/5
Ari
19 mai 2023

En annerledes og fin måte å lære språk på, og en god mulighet til å gjøre det gratis:) Sol er den perfekte spansklærer og alene grunn nok til å lære spansk her!

5/5
Fornøyd Jente 24
03 apr 2023
Samtale assistent høsten 2022

Jeg var samtale assistent høsten 2022 og det var en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme. Jeg fikk så mange nye venner og levde livet mitt i Spania. Spansk læreren Global Wo...

Vis hele omtalen
Highlights