Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Bachelor

BA (Hons) Business Management and Enterprise (in English)

EU Business School, i Barcelona
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Oktober og januar Se detaljer
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Oktober og januar Se detaljer
Få mer informasjon om utdanningen 👍

BA (Hons) Business Management and Enterprise (in English)

Studere Business Management (Enterprise) i Barcelona

Vil du studere utenlands og har du en drøm om en internasjonal karriere innen business?

Om utdanningen

BA (Hons) i Business Management med fokus på Enterprise er utviklet til å forberede deg på å være fremtidig gründer, med ferdigheter og kunnskaper til å starte egen virksomhet eller drive avdelinger i større selskaper. Programmet presenterer et generelt forretningssyn mens du vill utvikle integrerte forretningsperspektiv. Dette programmet bidrar til å skape et overbevisende personlig synspunkt som vil hjelpe deg å finne din ledende rolle. Du  vil også utvikle dine ferdigheter i venture management, gruppeprosjektplanlegging og lansering av en virksomhet.

Hva lærer jeg?

Du vil få kunnskapen som er nødvendig for å navigere i ulike felt for å få en forståelse av økonomiske, strategiske, ledelses- og markedsføringsemner som er essensielle for vellykket etablering av venture. Du lærer prosjektledelse og undersøker entreprenørskapstrender, analysere både digitale og sosiale medier, utvikle bedriftsstrategier og studere internasjonal forretningsjus.

Nyutdannede fra dette programmet fortsetter ofte med å starte egne selskaper, overta en familiebedrift eller jobbe som forretningskonsulenter og ledelsesanalytikere, blant andre virksomheter.

For kontakt eller mer informasjon om BA (Hons) Business Management and Enterprise (in English), vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Oktober og januar

  • Klasserom
  • Barcelona

Videopresentasjon

Opptakskrav/Søknad

Søkere må oppfylle spesifikke akademiske og engelskspråklige krav for å være kvalifisert for opptak til det valgte programmet.

Potensielle studenter blir evaluert på styrken av søknadene deres som helhet. Det tas hensyn til studentens egenskaper og evner: lederpotensial, akademiske prestasjoner, prestasjoner på standardiserte tester, fritidsaktiviteter og personlige erfaringer.

Kontakt skolen for mer informasjon om søknadsprosess.

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen BA (Hons) Business Management and Enterprise (in English).

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

Velkommen til EU Business School!

Har du en drøm om å studere utenlands og et ønske om en internasjonal karriere? Få muligheten som student hos anerkjente EU Business School. EU Business School (EU) er en internasjonal, profesjonelt akkreditert, høyt rangert handelshøyskole med campus i Barcelona,...

Les mer og vis alle utdanninger ved EU Business School

Highlights