Vis studentum.no som: Mobil

Studentums nyhetsbrev

Vil du ha informasjon om utdanning rett i innboksen din?

Studentums nyhetsbrev sendes ut en gang i måneden, og gir deg relevant informasjon om utdanningstilbud, ledige studieplasser og liknende. Du finner også masse tips for deg som funderer på å studere eller for deg som allerede er student. Fyll i e-post adressen din, og hold deg oppdatert på hva som skjer innen høyere utdanning!
Nyhetsbrev fra

2018

Vis tidligere


Planlegger du å studere til høsten? Det er nå bare én uke til søknadsfristen for de fleste studier!
15. april: Siste frist for å søke eller legge til flere studieønsker i søknaden din.
20. april: Frist for å laste opp dokumentasjon.

 Studentums nyhetsbrev – April 2018Det er nå kun én måned til søknadsfristen for høgskoler og universiteter. Har du bestemt deg for hva du vil studere? I dette nyhetsbrevet presenterer vi flere utdanningsinstitusjoner – både for deg som vil studere i Norge og deg som vil studere i utlandet. 

 Studentums nyhetsbrev – Mars 2018Skal du studere til høsten? Søknadsfristen nærmer seg for mange søkere og studier. Finn inspirasjon til ditt studievalg i denne månedens nyhetsbrev!

 Studentums nyhetsbrev – Februar 2018Er 2018 året du skal starte på en utdanning? I dette nyhetsbrevet presenterer vi 10 spennende utdanningsinstitusjoner, både i Norge og utlandet, med ledige studieplasser for 2018.

 Studentums nyhetsbrev – Januar 2018