Vis studentum.no som: Mobil

Studentums nyhetsbrev

Vil du ha informasjon om utdanning rett i innboksen din?

Studentums nyhetsbrev sendes ut en gang i måneden, og gir deg relevant informasjon om utdanningstilbud, ledige studieplasser og liknende. Du finner også masse tips for deg som funderer på å studere eller for deg som allerede er student. Fyll i e-post adressen din, og hold deg oppdatert på hva som skjer innen høyere utdanning!




Nyhetsbrev fra

2017

Vis tidligere


Planlegger du å studere til høsten? I dette nyhetsbrevet finner du alle tidsfrister og datoer du må huske på i forbindelse med hovedopptaket, suppleringsopptaket og etteroppfyllingsopptaket i 2017.

 Les Studentums nyhetsbrev – April 2017



Det er nå kun én måned til søknadsfristen for høgskoler og universiteter. Har du bestemt deg for hva du vil studere? I dette nyhetsbrevet presenterer vi flere utdanningsinstitusjoner, både for studier i Norge og studier i utlandet. Finn din utdanning her!

 Les Studentums nyhetsbrev – Mars 2017



Skal du studere til høsten? Du kan søke opptak til 29 av landets høgskoler og universiteter gjennom Samordna opptak. Se vår oversikt over fristene du må huske på, og finn inspirasjon til ditt studievalg!

 Les Studentums nyhetsbrev – Februar 2017



Er 2017 året du skal starte på en utdanning? På Studentum.no finner du over 4000 forskjellige utdanninger! I dette nyhetsbrevet presenterer vi 12 forskjellige utdanningsinstitusjoner, både i Norge og utlandet, som alle har ledige studieplasser i år.

 Les Studentums nyhetsbrev – Januar 2017