Vis studentum.no som: Mobil

Pressemelding – Digitale Utdanningsmessen 2022

Den 22. mars arrangerer studentum.no den Digitale Utdanningsmessen. På messen får studieinteresserte mulighet til å møte høyere utdanningsinstitusjoner fra hele landet, være med på webinarer og stille spørsmål for å finne rett utdanning. 

Messen avholdes i en virtuell plattform på studentum.no og er gratis og delta på. Guro Rønning, prosjektleder på studentum.no, forteller mer: 

– Vi har valgt å arrangere en digital og kostnadsfri messe for at så mange som mulig skal få muligheten til å ta et informert utdanningsvalg. Vi tror at det finnes en utdanning for alle og at messen illustrerer dette på en god måte. Studieinteresserte får muligheten til å stille spørsmål, se på webinarer og chatte med representanter fra de ulike skolene, som gir gode forutsetninger for å finne sitt drømmestudium, sier Rønning. 

I Norge finnes det 10 universiteter, 9 vitenskapelige høgskoler og 13 høgskoler. Sammen med skoler som tilbyr yrkesrettede utdanninger, får studieinteresserte som besøker den Digitale Utdanningsmessen god oversikt over hvilke utdanninger som kan passe for dem. 

Digitale Utdanningsmessen 2022

Dato: 22. mars

Sted: studentum.no

Tid: 09.00-17.00

Pris: Gratis

For å lese mer eller melde deg på messen - klikk her.

Om studentum.no: 

Vår forretningsidé er å hjelpe utdanningstilbydere med å finne studenter for å fylle deres studieplasser. Dette gjør vi gjennom vår søketjeneste, samarbeidspartnere og utdanningsmesser. studentum ble startet i Sverige i 2001 på initiativ av tre studenter, for å hjelpe fremtidige studenter med å finne rett utdanning.

studentum.no er en del av Keystone Education Group som inkluderer studentum.se, utbildning.se og flere andre sider med utdanning i fokus.

Kontaktperson

Gabriel Seidel
PR-spesialist
gabriel.seidel@educations.com
+46 72-092 20 11

Gabriel Seidel

Sist oppdatert: 03 mar 2022

Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev om høyere utdanning!