Trøndertun folkehøgskole

Trøndertun Folkehøgskole  en smeltedigel av kunstnerisk energi og utfoldelse

Trøndertun er en skole som tiltrekker seg kunstnerisk energi og utfoldelse innen scene- og billedkunst. På skolen finner du rockere, jazzmusikere, lydfolk, dansere og kunstnere på jakt etter kreativ inspirasjon, påfyll og nye opplevelser. På Trøndertun folkehøgskole er de fleste lærerne selv utøvende kunstnere innen dans, rock, jazz, lyd og kunst. I tillegg brukes det store midler på gjestelærere og det investeres mye i utstyr og fasiliteter. Trøndertun folkehøgskole ønsker å være den skolen der du kommer ut med ferdigheter, kunnskap og erfaring som gir deg større selvtillit på veien videre.

Trøndertun folkehøgskole kan man faglig forberede seg på en høyere utdanning samtidig som man opplever folkehøgskolens unike sosiale samhold.

Årlig studietur til New York, Manhattan

Hvert år reiser hele skolen til New York for et ukelangt opphold på Manhattan som omfatter rockekonserter, jazzkonserter, danseforestillinger og danseklasser, galleribesøk og forestillinger som bl.a. Phantom of the Opera på Broadway, spektakulære Blue Man Group, Metropolitan Museum of Art, Empire State Building, shopping på Times Square eller Fifth Avenue, rusletur i Central Park og soloppgang på Brooklyn Bridge med The big Apple´s fantatiske skyline og mye, mye mer.

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Trøndertun folkehøgskole

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 Rock-linja på Trøndertun 28.01.2013   Tale Sundberg Hei. Jeg lurer på om man får hjelp til låtskriving på Rock linja til trøndertun? Jeg lurer også på om man trenger mye forkunnskap om Rock-sjangeren for å kunne søke?
Viser 1-1 av 1 innlegg


Trøndertun folkehøgskole