Tone Lise Akademiet

Beauty og Helse Akademiet

Velkommen til Beauty og Helse Akademiet – landets største utdanningsaktør innen skjønnhet og velvære og helse.

I over 30 år har Beauty og Helse Akademiet stått for utvikling i bransjen og skapt en plattform for læring gjennom trygghet, kompetanse, kvalitet og utvikling. Et viktig kjennetegn ved Beauty og Helse Akademiet, er at vi tilbyr utdanninger som det er behov for i samfunnet.

Som student hos oss får du utvikle deg i et kreativt og spennende miljø. Med en praktisk og yrkesrettet utdannelse er det kort vei til et fremtidsrettet yrke, som du kan praktisere verden rundt. Under studietiden vil du merke at du gjør en forskjell for andre mennesker.

Velg med hjertet

Å velge en utdanning kan være vanskelig, særlig når det er mange valgmuligheter og fag du synes er spennende. Vi råder deg til å tenke deg godt om og velge det du selv synes er interessant. Velkommen som student hos oss!

Utdanningstilbud

Hos Beauty og Helse Akademiet kan du velge mellom et mangfold av utdanninger og kurs innen skjønnhet og velvære og helse. 

Fagskoleutdanning heltid:

Yrkesrettede utdanninger og kurs: 

Våre utdanninger er godkjent av Lånekassen! 

Beauty og Helse Akademiet - en CIDESCO skole

CIDESCO – COMITÈ INTERNATIONAL D`ESTHETIQUE er en av verdens eldste og mest prestisjetunge internasjonale utdanningsorganisasjoner innen hud- og kroppsterapi. Som godkjent skole tilbyr vi internasjonalt anerkjente CIDESCO-standarder og kvalifikasjoner. Beauty og Helse Akademiet kvalitetssjekkes hvert år på lokaler, innhold i undervisning, lærere og studenter alt for kravene som CIDESCO har til pensum og reglement. Alt for å sikkerstille utdanningen til høyeste internasjonale nivå.

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Beauty og Helse Akademiet

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 SKOLEN 30.01.2013   malin granheim Hei Jeg lurte på om dette er en skole man kan gå på 1 år og lære om sminke, hår , negler vippe extensions osv ? allt på 1 år.. Og vis jeg går 1 år designt og håndtverk 1 år frisør og 1 år her ...
Side:
1


Beauty og Helse Akademiet