Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Sunnfjord Folkehøgskule

Sunnfjord Folkehøgskule

Som elev ved Sunnfjord Folkehøgskule vil du lære mye om deg selv i løpet av et år. Du vil lære deg å mestre utfordringer og tørre mer ved å bli ordentlig kjent med deg selv. Sunnfjord Folkehøgskule er en folkehøgskole på Vestlandet omtrent 2 kilometer fra Førde Sentrum. Det anbefales at du tar med sykkel til folkehøgskolen slik at du kan komme deg rundt og oppleve på egen hånd om du kunne tenke deg å gjøre det. Det går daglige bussforbindelser til både Oslo og flyplass slik at du kan reise hjem til familien på besøk i ferier og frihelger. 

Sunnfjord Folkehøgskule er av de eldste folkehøgskolene i landet og utvikler seg med kristne holdninger og verdier. Studietilbudet er langt fra forelded av den grunn! Reise, ballsport, foto og dans er blant linjefagene du kan velge blant.

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Sunnfjord Folkehøgskule

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 Studiepoeng 17.01.2013   Stine Myklemyr Hei! Hvor mange studiepoeng vil man få etter ett år på skolen?
Viser 1-1 av 1 innlegg


Sunnfjord Folkehøgskule