Study in Hungary

Medisin i Ungarn

Medical Study Hungary – Medisin og veterinær i Ungarn

Medical Study Hungary tilbyr medisinske utdanninger i byene Budapest, Szeged and Pécs innen områdene medisin, tannpleie, farmasi, veterinær, og menneskelig kinesiologi. I tillegg til medisinske fag, kan du også studere psykologi, idrett og musikk og helse.

I de siste to tiårene har mer enn 10.000 internasjonale studenter studert i Ungarn ved disse universitetene. Norge er et av landene som bidrar med flest studenter for medisinske studier i Ungarn.

Undervisning ved campus gjenopptas høsten 2021. Elever som ikke har mulighet til å delta på undervisning på campus tilbys nettstudier første semester.

Godkjente medisinstudier

De medisinske studiene ved universitetene er godkjent av WHO og alle titlene ved skolen blir automatisk akseptert innen EU. Programmene ledes av høyt kvalifiserte lærere og undervisningen holdes i mindre grupper.

Alle universitetene er plassert enten i hovedstaden eller i tradisjonelle studentbyer med livlig studentaktivitet og gode boforhold og internasjonale studentmiljøer.

Fakta om studier i Ungarn

  • Ungarsk universitetsutdanninger innen naturvitenskap som går tilbake til 1300-tallet
  • De internasjonale programmene i engelsk og tysk ble startet i 1983
  • Medical Study Hungary tilbyr konkurransedyktige studieavgifter kombinert med rimelige levekostnader
Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Medical Study Hungary

Skap et innlegg
Svar Tråder
1 Architecture 12.11.2009   martin boldvik can I study architecture in Hungary?
Viser 1-1 av 1 innlegg


Medical Study Hungary