Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Skiringssal folkehøyskole

Skiringssal Folkehøgskole

På Skiringssal folkehøgskole er det nesten hundre elever og skolen ligger idyllisk til bare to kilometer fra Sandefjord sentrum. Her kan du velge mellom syv ulike linjer alt fra film, teater og klesdesign til interiør, tegning og maling, musikk og friluftsliv. Hvert år arrangerer Skiringssal folkehøgskole også felles skoletur til utlandet i tillegg til de individuelle linjeturene.

Digitalt lydstudio, formgivningsavdelinger, treningsstudio og mye mer!

Skiringssal folkehøgskole har moderne fasiliteter og kan by på både digitalt lydstudio, internettforbindelse til alle elevrom, velutstyrte formningsavdelinger, treningsstudio, klatrevegg og bibliotek med egen bibliotekar. Miljøet er trygt og sammensveiset, og maten er kjent for å være av ypperste klasse! Man må være 18 år for å starte ved Skiringssal Folkehøgskole og gjennomsnittsalderen er på rundt 20 år.

Badestrender og skisenter

Med lokaler i sommerbyen Sandefjord lokker fine badestrender og deilig klima i sommermånedene, mens på vinteren kan de snowboard eller alpin-interesserte ta turen til Svarstad Skisenter med sine sju nedfarter. Området byr også på gode muligheter for aktiviteter som fotball, tennis, svømming og skøyter.

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Skiringssal folkehøyskole

Skap et innlegg
Svar Tråder
1 Noe for en sjenert 18-åring? 23.06.2011   AHA Lurer på om dere unge x-stundenter følte der usikre på dere selv, slet med sjenanse og litt lav selvtillit - og at dette året gjorde at dere følte at dere vokst...
Viser 1-1 av 1 innlegg


Skiringssal folkehøyskole