Skandinaviske Osteopathøgskolen

Skandinaviske Osteopatskolen – stiftelsesform og samarbeidspartnere

Den Skandinaviske Osteopatskolen drives på stiftelsesform, dvs uten gevinstdrivende hensikt. Skolen startet på 1980-tallet, og har siden 1995 hatt ett lærersamarbeid med den engelske skolen, European School of Osteopathy (ESO).

Spisskompetanse

For at du skal forstå hvordan alt henger sammen i vår fantastiske kropp, får du under den fire år lange utdanningen dype kunnskaper om menneskekroppens anatomi (oppbygning). Også kroppens fysiologi (funksjon) og grunnleggende forståelse for de sykdommer som kan oppstå (patologi) inngår i pensum. Ved Skandinaviske Osteopatskolen leser man altså de samme fagene som inngår i medisin grunnfag ved universitet.

Studiet skal gi full forståelse for hvordan oppbygning, funksjon og styring på virker kroppens ulike deler. Den Skandinaviske Osteopatskolen legger derfor stor vekt på læren om skjelettet, muskler, ledd, kroppens topografiske anatomi samt nervesystemet. Denne innsikten er spesielt viktig for deg som ønsker å arbeide både med diagnosering og behandling i egen praktikk. Du får også kunnskap om hvordan kroppens ulike system samarbeider, og om hvordan ulike sykdommer påvirker og forstyrrer dette samspillet.

For å kunne garantere ett høyt utdanningsnivå er lærerne ved Skandinaviske Osteopatskolen legitimerte leger, spesialister samt kvalifiserte osteopater som også er godkjente og dyktige pedagoger.

Internasjonal akademisk eksamen

Flere av skolens studenter er allerede virksomme innenfor andre yrker, og man har derfor valgt å legge opp undervisningen i konsentrerte undervisningsblokker delt opp av perioder med selvstudier. Ved skolens velbesøkte elevklinikk får du teste dine kunnskaper rent praktisk på pasienter utenfra. Ettersom utdanningen er sertifisert av University of Wales er det også denne skolen som stå for din eksamen, og du vil oppnå tittelen Bachelor of Science in Osteopathy

Denne internasjonale eksamenen ved den Skandinaviske Osteopatskolen gir ett godt grunnlag enten du ønsker å videreutdanne deg eller prøve deg direkte i arbeidslivet.

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Skandinaviske Osteopathøgskolen

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 Fysioterapeut 16.08.2012   vibecke Duesund Hvordan er muligheten for å studere på deltid. Kan man få fratrekk for noe dersom man er utdannet fysioterapeut.
Side:
1


Skandinaviske Osteopathøgskolen