Pilot Flyskole AS

Bli pilot med Pilot Flyskole

Ta pilotutdanning på Pilot Flyskole

Pilot Flyskole er Europas mest moderne flyskole. Her utdannes morgensdagens piloter i topp moderne fasiliteter, fly og simulatorer. 

Pilotutdanningen består av 915 timer med høykvalitets klasseromsundervisning på ATPL (A), den høyeste sertifiseringen for kommersielle piloter. Etter fullført utdanning ved Pilot Flyskole vil du være kvalifisert til jobb som pilot i flyselskap. 

Alt av fasiliteter

Pilot Flyskole har mer enn 2500 kvadratmeter til sin disposisjon og 120 studenter under utdanning. Hele pilotutdanningen utføres ved pilotskolen på Torp Lufthavn i Sandefjord. Flyskolen har moderne klasserom, en godt utstyrt PC-lab, nye fly og simulatorer, samt trimrom, betjent kantine og studenthybler tilgjengelig på skole-/flyplassområdet.

Pilot Flyskole tilbyr følgende utdanninger:

 Komplett pilotutdanning (internasjonal pilotutdanning)
 Flyinstruktør
 Modulær pilotutdanning

Bli pilot  

Internasjonal pilotutdanning ved Pilot Flyskole er et toårig integrert fulltidsstudie, som kombinerer teori- og flyundervisning. Hele utdanningen utføres i moderne fasiliteter ved flyskolen på Torp lufthavn Sandefjord. Etter fullført utdanning vil du være kvalifisert til jobb som pilot i flyselskap

Teoriundervisningen avholdes i moderne klasserom med nye Smart Boards. Pilot Flyskole har nye fly med moderne og avanserte instrumenter, samt simulatorer av topp kvalitet (en Boeing 737NG og en Cessna 172).

Karriere som pilot

Behovet for piloter er forventet å øke i de kommende år. Vi reiser mer både som privatpersoner og i forbindelse med jobb. Dette, sammen med en høy forventet pensjonsrate blant piloter i trafikk, fører til mange nye arbeidsplasser for nyutdannede piloter både ute i verden, men også her i Skandinavia. Som utdannet pilot fra Pilot Flyskole, vil du ha alle de sertifikater som er nødvendig for å kunne søke jobb som styrmann i flyselskap.

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Pilot Flyskole AS

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 Opptaksprøve 08.04.2019   Fredrikke Hallo! Noen som har erfaring med opptaksprøvene ved Pilot nede i Sandefjord? Vet de har gjort om en del på de, blant annet fjernet fysikkdelen. Noen som har tatt de nå nylig og kan gi en ti...
Viser 1-1 av 1 innlegg


Pilot Flyskole AS