Nordland kunst- og filmfagskole

Velkommen til Nordland kunst- og filmfagskole

Nordland kunst- og filmfagskole ble etablert i Kabelvåg i 1997, og er den eneste offentlige norske fagskolen som tilbyr toårige fagutdanninger innen kunst og i film. Studiene ved skolen gir også kompetanse for å søke høyere utdanning innen visuell kunst, film, design, arkitektur og lignende.

Bred kunnskap innen kunst- og filmfag

Nordland kunst- og filmfagskole ønsker å gi studentene bred kunnskap og forståelse. Kunst- og filmhistorie samt analyse er derfor viktige elementer i undervisningen. Begreper utgjør en nødvendig basis for felles forståelse og kommunikasjon i bransjen, og i tillegg er kunnskap om kunst- og filmhistorie en viktig forutsetning for studentens egen kunstneriske eller filmatiske virksomhet.

Målet med studiene er å stimulere studentene visuelt, sanselig og intellektuelt, samt å vise dem mangfoldet ved de visuelle kunstfagene.

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Nordland kunst- og filmfagskole

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 søknad til skole plass 17.06.2009   ronnie johansen hei når er søknads fristen for å søke på film og kunst skolen? er det forsent å søke nå?
Side:
1


Nordland kunst- og filmfagskole