Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Make-Up Artist Skolen

Makeup Artist Skolen
Makeup Artist Skolen utdanner gullvinnere!

Drømmer du om en fremtid som makeup-artist og stylist som også kan hårstyling? Kunne du tenke deg å studere i Danmark? Da kan makeupartist-utdannelsen ved Makeup Artist Skolen være noe for deg.

Makeup Artist Skolen har utdannet 19 gullvinnere til DM i makeup, og er Danmarks første skole for makeupartister. Skolen ligger i Odense i Danmark, og tilbyr en profesjonell makeupartist-utdannelse bestående av to beautymoduler og en modul med spesialeffekter, film og maske.

Hvorfor velge Makeup Artist Skolen?

Makeup Artist Skolen er internasjonalt kjent og har et godt rykte, og har gjennom årene utdannet elever fra hele Skandinavia. Inkludert i utdannelsen får du:

  • Makeup-koffert til en verdi av 6000,-
  • Makeup-undervisning av profesjonelle og håndplukkede makeupartister
  • Undervisning i styling og hårstyling
  • Undervisning i karakter og filmmakeup, bodypaint og avantgarde

To moduler beauty og en modul spesialeffekter

Makeup-utdanningen ved Makeup Artist Skolen består av to moduler med fokus på skjønnhet og beauty (Modul 1 og 2) og en modul (modul 3) med fokus på spesialeffekter, masker og filmmakeup.

På modul 3 lærer du blant annet å sminke en person eldre, sur, skåldet og forbrent, å arbeide med skjegg, horn, haler, neser, å arbeide med blodige effekter som brandsår og proteser og å arbeide med gips, latex, silicon og modellering.

De tre modulene gir deg en fullendt makeupartist-utdannelse.

Kveldskurs i makup eller styling

I tillegg til hovedutdanningen Makeup-artist/Styling, tilbyr Makeup Artist Skolen følgende to kveldskurs:

Arbeid som makeup-artist, sminkør eller underviser

Makeuputdannelsen fra makeupskolen i Odense gir deg muligheten til å jobbe som lærer på makeupskoler, sminkør i TV- og filmbransjen, selger hos kosmetikkfirmaer som MAC, Loreal, Makeup Store etc., sminkør på teater og scene og freelance makeup-artist for magasiner eller modellbyråer.

Du får dessuten adgang til et fullt montert fotostudio og en omfattende kostymegarderobe under utdannelsen.

Makeupskole med internasjonal anerkjennelse

Makeup Artist Skolen er en internasjonalt anerkjent skole, og har et riktig godt rykte i bransjen. De har derfor utdannet en rekke elever fra hele Skandinavia.

Praksisjobb under utdannelsen

Som student ved Makeup Artist Skolen får du mulighet til å prøve ut det du lærer i den virkelige verden, gjennom praksis under studietiden. Praksisen foregår som regel på kveldstid og i helgene. Disse gir deg et veldig godt inntrykk av bransjen, og en verdifull erfaring for senere jobb med frisør- og moteshow, filmopptak, TV-prosjekter, spesialeffekter, barne-/aquasminke og body paint-arrangementer.

Make-Up Artist Skolen har også et tett og spennende samarbeid med "Show-U Promotion & Entertainment" i Kobenhavn v/ Diana Wøhler.

Makeup-artist utdanning

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Makeup Artist Skolen

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 pris for make-up artist 22.11.2010   AS Hvor mye koster det for å få utdanningen som make-up artist?Og hvor lang tid tar det for å få den utdannelsen?
0 Aldersgrense og opptakskrav 05.08.2009   mvh. LiseLotte Hei ! Jeg bare lurer på hvor gammel man må være for å begynne på make-up artist skolen? I tillegg det det slik at man må ha fullført videregående skole for å kunne gå der, i så fall hvilken ...
Viser 1-2 av 2 innlegg


Makeup Artist Skolen