Luftfartsskolen

Luftfartsskolen - Yrkesfaglig utdanning til flysertifikat- og helikoptersertifikat

Luftfartsskolen, som er en NOKUT godkjent fagskole, tilbyr yrkesfaglig utdanning til Flysertifikat - og Helikoptersertifikat. Skolen ble stiftet i 1972 og i dag har skolen ca 400 elever.

Utdanningskonsept på Luftfartsskolen består av selvstendige moduler med praktisk flygetrening og teori som bygger på hverandre. Den praktiske flygetreningen gjennomføres hos Luftfartsskolen sin nye flyskole på Sandefjord Lufthavn, Torp eller hos en av skolens partnerskoler. Utdanningsfilosofien er god service, hjelp og oppfølging til deg som er elev.

Norge eller USA

På Luftfartsskolen kan du velge mellom to studieretninger: enten ta hele utdanningen i Norge eller kombinere utdanningen i USA/Norge. Skolen tilbyr også teorikurs til Privatflygersertifikat i samarbeid med alle de landsdekkende klubbskolene i NLF.

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Luftfartsskolen

Skap et innlegg
Svar Tråder
2 Godkjente timer? 16.06.2011   Per C I den siste tiden har det ryktes at studenter kommer hjem med timer som ikke er godkjent av Luftfartsmyndighetene i Norge. Luftfartsmyndighetene kan informere meg at dette er Luftfartsskolen s...
Side:
1


Luftfartsskolen