Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Hald Internasjonale Senter

undervisning i klasserom i utlandet

Hald Internasjonale Senter

Opplev en ny kultur gjennom utveksling til utlandet. Ønsker du å oppleve en annen kultur men ikke bare dra på ferie? Studieåret hos oss gir deg et langvarig opphold i Sør-Amerika, Afrika eller Asia som utvekslingsdeltaker. Hald Internasjonale Senter er en fagskole i tverrkulturell forståelse og internasjonalt arbeid.

Utveksling til utlandet

Vi tilbyr tre ulike utvekslingsprogram: ACT NOW, CONNECT og INTERACT. Alle våre utvekslingsprogram er støttet av NOREC. Dette er en del av den statlige utviklingspolitikken, og NOREC gir unge mennesker i Norge og utviklingsland mulighet til å oppleve hverandres virkelighet. Dette mener vi er en god og meningsfull utveksling hvor det blir lagt vekt på gjensidig læring. Skoleåret avsluttes med et åtte ukers etterkurs på senteret i Mandal. Her legges det vekt på debriefing, undervisning i våre fordypningsemner og ikke minst praktisk volontørarbeid. Her vil du få mulighet til å formidle noe av det du har opplevd i løpet av tiden på utveksling.

Skoleområdet

Undervisningen finner sted i hovedsalen som kan romme 150 studenter. Vi har to internatbygg med til sammen 13 tomannsrom og 19 firemannsrom. Alle rom har eget bad med dusj og toalett. Hvert internatbygg har eget vaskerom med vaskemaskiner og tørketrommel. Som student i kursperioden vil du dele rom med andre norske og/eller internasjonale studenter. Hald har store gressplener til ballspill/turneringer og egen volleyballbane. Den store salen kan på kveldstid brukes til film- eller musikkvelder, kulturkvelder, møter etc.

Kjøkken

Maten på Hald er kjent for å være svært god. Det serveres alt fra tradisjonell norsk hverdagsmat til internasjonalt inspirert mat. Studentene får servert tre måltider per dag og i tillegg et fruktmåltid og et snackmåltid. Det er også et studentkjøkken hvor det er mulig å lage enkle måltider selv.

Mandal

Mandal er Norges sydligste by med rundt 15 000 innbyggere. Det er en hyggelig by med hvitmalt trehusbebyggelse, gode restauranter og kafèer, nytt kulturhus med kino og nytt Amfi-kjøpesenter bare femten minutters gåavstand fra skolen. Mandal har også en flott svømmehall og gode fotballbaner i nærområdet til skolen. Få minutters gange fra sentrum ligger den 800m lange stranden Sjøsanden! Furulunden omkranser strendene og er Mandals fineste turområde. I nærheten av skolen er det også et turområde, Hålandsheia, som egner seg for tur/jogging. 

Få et friår med mening

Dersom du ønsker et friår med mening, kan vi trygt si at ved å velge Hald Internasjonale Senter vil du skape minner du har glede av for resten av livet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål angående utveksling ved Hald Internasjonale Senter. Vi slår gjerne av en prat med deg! 

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Hald Internasjonale Senter

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 studere som utenlandsk student på deres senter 17.06.2011   Mahnaz Rashidi Hei!Jeg kan veldig lite om deres senter og vill gjerne samle litt informasjon for en familiemedlem. Jeg lurer på om det er muligheter for ikke norskspråklige studenter å stu...
Viser 1-1 av 1 innlegg


Hald Internasjonale Senter