H2 Frisør og Make-Up skole

H2 Frisørskole

H2 etablerte sin første frisørsalong i 1983 i Trondheim. Etter noen år fant de behov for et godt alternativ til den offentlige frisørskolen, og hva den kunne tilby. De startet derfor H2 Frisørskole, som I dag er anerkjent I hele Norge for høy kvalitet, og dyktige elever. Mange frisører som I dag er anerkjent for kursholding, stylist jobbing, konkurransefrisering har sitt utspring fra H2 Frisørskole. Som følge av høy kvalitet på H2 Frisørskole sitt opplæringskonsept har dette fort til at mange salongeiere velger å rekruttere studenter fra skolen.

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om H2 Frisørskole

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 Frisør og Make-Up 02.10.2011   Inger Lise Bøhle Hei! Jeg har noen spørsmål til H2 Frisør og Make-Up, Først så lurer jeg på om dette varer 1 år? Og pris. Jeg har en stor plan om å bli stylis...
Viser 1-1 av 1 innlegg


H2 Frisørskole