Gateway College

gateway education

Gateway Education – studier i utlandet

Gateway er en privat organisasjon som siden 1993 har samarbeidet med både norske og utenlandske utdanningsinstitusjoner om å tilby spennende studieprogram i utlandet. Gateway ble startet i Norge, men har i dag sitt hovedkontor i New York. Siden begynnelsen har mer enn 20 000 studenter valgt Gateway som døråpner til et semester i utlandet etter videregående skole.

Velg mellom følgende studiesteder:

Utdanning er noe Gateway brenner for. Et studieopphold i utlandet bidrar til å gjøre verden mer forståelig for flere og på sikt et litt bedre sted å være for alle ved at studentene vokser på læringen og opplevelsene. Gateway er stolte av programmene sine som skjer i samarbeid med anerkjente institusjoner. De har tilbud både for studenter som ønsker et lærerikt friår i utlandet og for de som ønsker å fortsette lengre studier i utlandet eller dra på utveksling fra studiene i Norge. Alle Gateways studier gir studiepoeng og støtte fra Lånekassen.

Gateway er et enkelt valg for studenter og deres familier hvis man ønsker et trygt og enkelt alternativ for å studere i utlandet. De har holdt på siden 1993 og vet at det i prinsippet er tre ting som gjelder. Høy faglig kvalitet, trygghet for student og familie hvis noe skulle skje og en ramme rundt studiene som gir studenten mulighet for virkelig å kunne ha det morsomt, få venner og gjøre det meste ut av tiden som student i utlandet. På de fleste studiene har Gateway løpende opptak og studenten kan melde seg på opptil noen måneder før studiestart. Det holder å sende inn en søknad via siden til Gateway, så kontakter de deg med den informasjonen du trenger. Gateway er der for studenten på stedet hele veien frem til studieslutt.

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Gateway Education

Skap et innlegg
Svar Tråder
1 Ex.Phil og Ex.Fac 25.09.2009   Janicke Jeg skal ta ex.phil og ex.fac i New York (gjennom Gateway) til våren. Senere ønsker jeg å studere ved univeritet i Bergen, hvor ex.phil er en del av det studiet jeg vil ta. Vil jeg få fullt lå...
Side:
1


Gateway Education