Frisør – og Hudpleieinstituttet A/S (FI)

Frisør - og HudpleieinstituttetFrisør, Make-up og Hudpleie utdannelse med høy kvalitet

Frisør - og Hudpleieinstituttet har som mål å heve nivået og sette ny standard for frisør- make-up og hudpleieutdanningen i Norden. Skolen tilbyr en seriøs og høykvalitets fagutdannelse innen frisør. make-up og hudpleie, solid forankret i fagets historie, og på dagens premisser.

Mer enn kun frisør, make-up og hudpleie

Skolen tilbyr også makeupartist/stylistkurs. Med et bredt kunnskapsgrunnlag blir også jobbmulighetene mange. Som frisør/makeup artist/stylist kan du jobbe både i inn- og utland. Du kan jobbe med alt innen reklame, tv, film og fashion. Mulighetene er mange i en voksende og fremtidsrettet bransje.

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Frisør – og Hudpleieinstituttet A/S (FI)

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 Tova håt 16.07.2012   Christina Hei, Jeg har en dott i hode jeg lurte på hvordan jeg skal kunne få ut denne dotten har tova seg sammen som en hard ball HJELP!!! :))
Side:
1


Frisør – og Hudpleieinstituttet A/S (FI)