Europeiske Bartenderskolen - Oslo

EBS European Bartender School

EBS European Bartender School – verdens ledende bartenderskole

Start din reise mot en spennende karriere som bartender med en ettertraktet grad fra EBS! Fra dette bartenderkurset vil du få kompetanse til å arbeide som en bartender i verdensklasse.

Bartenderkursene ved EBS gir deg muligheten til å øve på alle disiplinene innenfor profesjonell bartending med noen av de mest omfattende kursprogrammene som finnes. Velg mellom 26 destinasjoner rundt om i verden. Lær deg bartending ved din lokale skole, eller fly ut på eventyr til den andre siden av verden.

Vi er stolte over å kunne si at vi utdanner bartendere av internasjonal standard. Med utspring i den svenske serviceindustrien har vi utviklet en unik tilnærming til utdanningen av bartendere. Slik at vi sender dem videre med masse ny kunnskap, et godt livsperspektiv og støtte til å finne en jobb etter kurset, uansett hvor i verden de ønsker å jobbe.

Gjennom EBS vil du få ditt livs opplevelse i tillegg til: 

  • 1 Internasjonalt anerkjent sertifikat
  • 3-4 ukers bartenderkurs
  • 25+ Globale destinasjoner
  • 99+ cocktail oppskrifter
  • 100% jobbassistanse med EBS MatchStaff
  • 100 timer med instruktør
  • 235 år av sprithistorie
  • Utallige venner

bartenderutdanning

Enten du liker å stå på ski, være på stranden eller å nyte bylivet, så har EBS destinasjoner som passer for deg. Velg mellom steder som Kos, London, Amsterdam, Phuket, Stockholm eller Karibien for å fullføre din bartenderutdanning. Dine drømmer avgjør destinasjonen! 

Kontakt European Bartender School i dag, og start din reise mot å bli en bartender i verdensklasse! 

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om European Bartender School

Skap et innlegg
Svar Tråder
1 Søknad 11.07.2010   Iris Tveiten Hei! Jeg lurte på om hvordan man skal få skrevet en søknad til bartenderskolen for neste sommer 2011 på Kos? Jeg finner ikke noe email jeg kan søke på, og jeg lurte på om du hadde noen tips ...
0 Alder 18.02.2010   Kevin Hvor gammel må man være for å ta bartenderutdanning?
1 Hvor mye koster det? 09.01.2009   Gabriel Hvor mye koster det, og hvor mye undervisning er det?
1 info? 12.11.2008   kine helen jensrud hvor lang tid tar utdanningen på den europeiske bartenderskolen?
Viser 1-4 av 4 innlegg


European Bartender School