EF - Education First

Den ultimate studieopplevelsen i utlandet

EF står for Education First og er verdens største utdanningsleverandør. EF ble grunnlagt i 1965 og tilbyr i dag mange forskjellige utdanningsprogrammer - alt fra språkreiser, språkkurs og akademiske programmer i utlandet, til kulturutvekslingsprogrammer.

EF tilbyr utdanning for alle verdens borgere som kan endre deres liv. I over 50 år har EFs oppgave vært å gi tillit og frihet til folk i alle aldre, nasjonaliteter og bakgrunner. Kursene og programmene som tilbys, utvider studentenes språkkunnskaper, men forbedrer også deres selvtillit, kulturelle innsikt og uavhengighet. EF driver over 600 skoler og kontorer i mer enn 50 land og regioner over hele verden. Deres globale nettverk inkluderer 52 000 ansatte.

Til dags dato har EF hjulpet mer enn 15 millioner mennesker med å lære et nytt språk, oppdage verden eller oppnå en akademisk grad. EF tilbyr språkstudier på 50 destinasjoner, og du kan velge mellom 10 språk.

Fleksibel innkvartering

Vi tilbyr fem forskjellige innkvarteringsmuligheter slik at du kan føle deg hjemme i utlandet. Overnatting hos vertsfamilie med halvpensjon mandag-fredag ​​og helpensjon i helgene er alltid inkludert i kursprisen, men du kan også velge å bo på campus, studenthjem, hotell eller i en leilighet.

Få støtte fra Lånekassen

Studer på en av EFs destinasjoner i Spania, Costa Rica, Frankrike, Italia eller Tyskland i 3 måneder eller lenger og motta full støtte fra Lånekassen til ditt språkkurs i utlandet. Kontakt EF for mer informasjon.

Hvorfor velge EF?

EF har en praktisk tilnærming til språkundervisning og kombinerer interaktive klassetimer med ny teknologi og kulturell fordypning. På denne måten oppnår du resultater på en rask og morsom måte. Med EF har du muligheten til å ta del i en rekke kurs som tilbyr ulike læringsmiljø tilpasset dine behov og interesser. Etter fullført kurs får du EF Certificate of Achievement, et solid bevis på din språkoppnåelse.

EF har erfarne og dedikerte ansatte i hele verden. Hvor enn du velger å reise vil du finne et team dedikert til å sørge for at du har ditt livs opplevelse og at fritiden din er fullspekket med morsomme aktiviteter og spennende utflukter. 

EF tilbyr kostnadsfri studieveiledning, informasjon og tips og hjelper deg med å velge rett språkutdanning og destinasjon. EF er med deg hele veien - før, under og etter ditt utenlandseventyr. Få en unik utenlandsopplevelse kombinert med kunnskap og venner for livet.

Vil du vite mer om vårt tilbud? Send oss en interessehenvendelse her. 

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om EF - Education First

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 stipend ved språkkurs 16.04.2012   Olav Ser at en ikke får stipend/studielån ved å ta språkkurs gjennom bl.a. EF. Er det skattemessige muligheter her, er det mulighet for fratrekk ++ ?
Viser 1-1 av 1 innlegg


EF - Education First