Bowtech

Bowtech terapeututdanning

Bowtech Norge en interesseorganisasjon for utøvere av Bowtech® som ble stiftet 13. november 2005. Denne skolen er den eneste representant i Norge for The Bowen Therapy Academy of Australia - BTAA. Denne organisasjonen har, etter Tom Bowens død i 1986, spredt hans behandlingsteknikk ut i verden og gitt den det omfang man kan se i dag. Bowtech Norge tilbyr kurs med BTAA-sertifisert norsk instruktør som har drevet klinikk med utøvelse av Bowenteknikken i flere år. Den opprinnelige Bowenteknikken, Bowtech®, er en forutsigbar og behagelig behandlingsmetode.

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Bowtech

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 Kurs/utdanning 26.09.2011   Silje Kristin Myrseth Hei hei..Ønsker informasjon om kurs/utdanninge for å lære bowtech teknikken. Sted, pris, varighet??
Side:
1


Bowtech